Szilvásvárad

2008.09.04. 21:19

Annyira örülök, hogy eljöttünk. Persze most ugyi nemcsak a pihi és nyaralás, hanem Gonzo miatt is. Jó rá emlékezni, bár tény, hogy itt az idő, amikor már igazán hiányzik, mikor már kezdjük felfogni, hogy soha többé nem lesz, nem fog otthon várni, wuffogni, vakaródzni, bújni stb... Hiányzik, de ez az élet rendje sajnos.

Baromi szép a környék, a szálloda is elég jó, ráadásul összesen csak 11 szoba van kiadva. Azt hiszem, amíg tudunk, ilyen időszakban fogunk nyaralni menni, mert így egyáltalán nincs tömeg. Királyság!

Szerdán voltunk kisvasúttal, naggggyon jó volt! Kicsit sétáltunk is, megnéztük a fátyol vízesést, aztán visszavonatoztunk. Azt hiszem, ha legközelebb jövünk, akkor odafelé kisvonat, visszafelé pedig gyalog. Most ez a kicsike séta is elég volt, bár tény, hogy nagyon jólesett, ráadásul pocak is elég jól bírta.

Nem panaszkodhatom, igencsak sokat pihiztünk. Szerda délután láblógatás, aztán massz is volt, amit tökre élveztem, jólesett a hátamnak, derekamnak és a karjaimnak. Mondjuk most elég is volt a 20 perc. Jókat vigyorogtam magamban, mert éreztem, hogy Benedek nem igazán érti, hogy mi történik, de az azért eljutott hozzá, hogy ez nekem most jó, így ő sem méltatlankodott, hogy kicsit lógattam az albérletét :-).

Csütörtökön megintcsak láblógatás volt, szinte egész nap pihiztünk, ill. délelőtt lent voltunk a medencénél, még minit napoztam is, tök jó volt. Aztán pénteken hazafelé valszeg bemegyünk Egerbe, most úgysem kell sietnünk haza :-(. Ez van. Azért várom már, hogy otthon legyünk, meg nem is. 7végén Bubabútor szerelés lesz, aztán jönnek a dolgos 7köznapok, bár sztem nem fogok unatkozni továbbra sem. Majd lekötöm magam jól :-).

Ma 1ébként megnéztünk egy 6+2 férőhelyes apartman házat is, úgyhogy remélem, jövőre megint el fogunk jönni, de akkor már Sóginéniékkel, mini uncsitesóval és Anyósékkal. Már nagyon várom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr26647169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása