A tegnapi napunk igencsak mozgalmasra sikerült, mert ahogy már említettem, délelőtt az usziban kezdtünk, aztán áttoltuk a babakocsit a Camponába, ahol a HundM-ben vettem 1-2 cuccost Benedeknek, ill. meghamiztattam, majd mi is ebédeltünk. Persze "szemétkaját", de hát olyan jólesett. Míg a Zuram megvette a hamit, én Benedekkel leültem egy asztalhoz. Vicces volt, mert kb. hárman akarták elvinni a másik széket. Mit gondoltak? Ölemben egy csecsemővel épp a kajáldában pihenek meg tök egyedül??? 1ébként szopi közben így sikerült bealudnia:

Utána pedig így szunyókált, míg ettünk :-)

Mivel Kicsifiú totál jól viselte a kiruccanást, átugrottunk a Mammutba is. Ott is vettem neki meglepit - biztos már értékeli jól :-) - és benyomtunk 1-1 sütit - és persze nem diétásat -, míg ő édesdeden aludt. Tényleg jól viselte, hogy tulképpen egész nap nem voltunk otthon, egyedül hazafelé szakadt már el a cérna, de akkor is azért, mert kajaidő volt. Szóval nagyon ügyes Kiffiúnk van, büszke is vagyok rá rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr68856340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása