Miért?

2009.01.19. 20:05

Azt hittem, hogy ennek már vége. De nem. Kiffiam megint komoly veszekedésbe kezdett a hamiforrásával. Pedig az utóbbi időben csak kicsit vitázott vele. Igaz, hajnal kivételével szinte minden evésnél. De ma visszatért az ordítós besekapom szopi. Eddig azért sikerült rácuppantanom, de ki tudja meddig? Szörnyű a tehetetlenség, hogy nem tudom, mi a baj. Továbbra is próbálkozom, nem vagyok egy könnyen feladós fajta. De miért van ez???

Kicsit kijátszottam a Kispasit, mert belenyomtam - na jó, azért nem durván - az ordítás miatt éppen nyitott szájába a cuclit, így csönd is lett és meg is nyugodott végre. Aztán gonoszAnyu csak kiszedte azt a cuclit és érdekes módon, KisTigris rácuppant a cicire. Királyság. Gondoltam, most nyugi lesz. Volt is. Kb. negyed órán át, mert akkor valami megint nem klappolt, és kezdődött minden előről. Azért nem annyira durván, mint az elején, de belehúzott rendesen. És láss csodát, egy idő után vagy kiveszekedte már magát, vagy szimplán csak elfáradt, de megint visszacuppant. Kicsit később magától abba is hagyta, nézett rám a nagy szemeivel és halacskát játszott. Na ilyenkor már jöhet a cucli. Ma a pancsi is kimaradt, mert nem akartam húzni az időt, hátha amiatt ilyen, hogy már nagyon éhes. Hiba volt. Most viszont totál fáradt, hajnalig tuti aludni fog. Büdin...

Nem ám úgy van, ahogy én gondoltam! Benedek tiszta, illatos. Egyszerre fürödtünk. Ő a kisádjában, én pedig zuhiztam a nagyban. És élvezkedtem. Pucéron magamhoz öleltem. Végre! Erre vhogy a születése óta nem volt alkalmam. Hiányzott. Piszok jó érzés! Hiányozni fog. 1ébként kb. 20 percet aludt, most pedig a keringőhaverokkal beszélget. Lesz még utóvacsi, vagy ki fog dőlni? Ez itt a kérdés!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr29889427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panda és Dóra 2009.01.19. 22:36:42

Ugye milyen jó pucéron ölelgetni? Mi mindig együtt fürdünk, és nagyon szeretem, nem véletlenül teremtettek minket ruha nélkül, így is lenne a természetes, ezt az ösztöneink is érzik. Persze azért arra nem bíztatlak, hogy holnaptól pucéron mászkáljatok a világban :)) Benedek, tessék rendesen viselkedni, és szabályosan, szorgalmasan szopizni!!

Lusthie 2009.01.20. 00:59:51

@Panda és Dóra: Jajj nagyonis! Én is várom már az együttfürdést, de még egyelőre várat magára.
Szabályosan szopizni? Én már annak is örülök, ha szabálytalanul csinálja :)))
süti beállítások módosítása