2+3=27

2011.01.15. 22:58

És ezzel fel is adtam az állandó számolást, mert egyszerűen már nem bírom követni, legalábbis a hónapok számát. Szóval 2+3, ami annyit jelent, hogy 2 év, 3 hónap. 

Ismét hófordulóhoz értünk. Úgy érzem, néha túl gyorsan telnek a napok és Benedek iszonyatosan nő.

Nagyfiús ágy, nagyfiús duma. Eszméletlen, miket szövegel már.

Ma gyakorolta, melyik a jobb és melyik a bal keze. 

Ha járdaszegélyhez érünk, szépen körülnéz és mondja, hogy "jobbja, balja, mehetüüüünk!.

Mostmár elmondhatom, hogy totál jól beszél, már nemcsak összefüggő, kerek mondatokat mond, hanem egyre ügyesebben is ragoz.

Tök jól ugrál két lábbal, időnként tornázik is.

Be nem áll a szája, mindent kommentál, szinte folyamatosan beszél. Tegnap óta már nem azt mondja, hogy Api, hanem Nabapi, ami most nagyon tetszik neki, mert szinte egész délután mondogatta.

Nagy dumás, időnként ki is oszt rendesen. A múltkor kockákkal dobálta a fotel alját. 5x szóltam, mondtam, ha még egyszer csinálja, elveszem a kockákat. Csinálta, elvettem, mire közölte: "Anya! menjél főzni!". Na köszi.

Nem bírja elviselni, ha copfban van a hajam, ilyenkor megfordítja a fejem, közli, hogy "nem jó kofi!" és kiszedi a gumit.

Múlt hét óta újra járunk úszni, ma nagyon ügyes volt, tök jól csinálta a feladatokat.

Pár napja iszonyatos mehetnéke van, reggel még szinte fel sem kelt, már ki akar menni. Érzi a tavaszt? :)

Hiszti továbbra is van, de jól kezelhető. Pár napja vmi nem tetszett neki, hisztizett, mire közöltem, hogy akkor most menjen be a szobájába és szóljon, ha befejezte. Kb. fél perc múlva kijött és közölte, hogy "Anya! befejeztem!". Aztán beültettem a helyére, ahol megjegyezte, hogy "szomorokom". 

Hogy telnek a napjaink? Egyformán, mégis változatosan. Napirend továbbra is megvan, mellette pedig mondhatnám, hogy heti renddel működünk. És elég jól! Imádom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr482586713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2011.02.02. 15:12:47

Már régen írtál, a rendes kommentemet meg nem vette... Fasza...
Benedekből szeretnék többet :o)
süti beállítások módosítása