Tegnap nagy élményben volt részem! Bár fizikailag nem, lelkileg viszont annál inkább a helyszínen voltam :-). A lényeg, hogy azt hiszem, barátnőmék a legkülönlegesebb és legemlékezetesebb mikulás-előestéjét élték át, hiszen 2007.12.05-én 18.57-kor, 2230 grammal és 46 cm-el megszületett P.Luca!

A bébi és a mamája is nagyon jól vannak! Luca ugyan koraszülött, de erős kiscsaj, nem kell lélegeztetni. Dobozbaba még, de remélhetően hamarosan kiengedik az inkubátorból. Vhogy éreztem, hogy nincs már sok hátra, mert mikor felköszöntöttük az ifjú apukát a 30. szülinapján, vittem a fényképezőmet is, hogy csináljak még egy utolsó pocakos fotót a kismamiról. No meg még ugyi poénkodtunk is, hogy vigyenek cuccot, mert szülni fog. Nem vittek :-). Gondolta, ha nem visznek cuccot, akkor nem szülnek? :-))).

Sok boldogságot és jó egészséget az ifjú jövevénynek, no meg a kis családjának! Remélem mielőbb hazajöhetnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr85254199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása