Egy mosoly - egy szerkó

2007.12.20. 12:29

Tegnap jó érzés töltött el, mert akaratomon kívül (?) sikerült mosolyt csalnom néhány ember arcára. Történt ugyanis, hogy napközben kimentem ügyeket intézni. No nem ez volt a fő attrakció, és nem is azért mosolyogtak rajtam, mert magamhoz híven bénáztam volna.

Szimplán csak a szerkóm miatt mosolyogtak meg.

Vannak pillanatok, mikor sikerül kicsit extrémebb módon felöltöznöm. Mostanság nagyon rá vagyok kattanva a térdzoknikra, és ugyi ehhez leginkább a bakancs dukál...

Hogy most mi volt rajtam? Fekete, pompomos sapka, fekete, szőröskapucnis kabát, ami fenék alá ér csak, térd fölé érő sötétszürke kordnadrág, szürke-kék rombuszmintás térdzokni és fekete bakancs.

Senki sem szólt be, viszont jól megnéztek és tényleg sokan mosolyogtak. Szerencsére nem lenéző mosollyal, inkább csak olyan őrültbátordenemrosszaszerkója vigyort láttam :-).

Ráadásul még a vezérigazgatónkkal is összefutottam az irodában. Első reakciója a meglepettség volt, aztán közölte, hogy jó és tetszik neki :-) Szóval már nem volt hiába bemenni dolgozni :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr49270285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása