Akadályverseny

2008.01.21. 13:02

Már megint az a fránya M0 és egyéb közlekedési akadályok.

Vasárnap időre kellett mennünk, ráadásul az Örsön túlra. Normális esetben Harasztiból 3/4 óra alatt át lehet gurulni a városon, most viszont sikerült mindent kifognunk.

Az első akadály, amin totál ki tudok akadni, az M0-on ért, mikor rá akartunk hajtani az M5-re. Soha a büdös életben nem fogom felfogni, hogy mi a fenéért nem lehet már korábban kiírni, hogy lezárás lesz - hol Pest felé, hol Szolnok felé zárják le -. Mondjuk már a soroksári leágazásnál, mert akkor a szerencsétlen sofőr esetleg nem futna bele a dugóba, vagy szimplán csak nem kellene ellenkező irányba indulnia és így nem veszítene 10-15 percet.

A második a Határ útnál ért, ahol az Üllői út-Kőér u. között volt egy helyes kis baleset. Persze nem a lezárás miatt nem lehetett normálisan menni, hanem a sok hülye bámészkodó tartotta fel a forgalmat! Miért ilyen kíváncsiak az emberek???

Már csak percekre voltunk a célállomástól, mikor kikaptuk az utolsó akadályt, mégpedig egy sorompó formájában. Itt azért ritkán járnak a vonatok, de persze, ha sietsz, tutira belefutsz egybe. Azaz egy mozdonyba....

Bár késve, de azért csak odaértünk, ráadásul még aránylag időben, úgyhogy semmiről sem maradtunk le :-))). Persze, 7köznap nem ment volna ilyen simán...

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr91305750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása