Oltári srácok

2008.01.27. 18:49

Kedden, cyberbarátnőm jóvoltából, sikerült eljutnom a Thália Színházban játszott Oltári srácok c. mjúzikelre. Nekem nagyon bejött, mert imádom ezt a műfajt (is). Mikor megtudtam, hogy a Dolhai Attila féle szereposztás lesz, nagyon örültem, mert baromi nagyra tartom Őt. Tehetséges, piszok jó hangja van és még jól is néz ki - főleg rövid hajjal :-))) -.

Mindezek ellenére mégis kicsit csalódott voltam. Ugyi a darabban összesen 5 pasi játszik. Mindegyik tehetséges, jó hangú és még táncolni is tudnak. Azaz négyen. Számomra meglepő módon rá kellett jönnöm, hogy ez a szerep nem igazán Attilának való. Hogy miért? Egyszerűen nem illik a másik négy srác közé. Legalábbis ebben a darabban. Ők baromi jól mozogtak, Attila pedig nem annyira. Elég sokszor láttam már Őt, ahol egyáltalán nem tűnt úgy, hogy gondja lett volna a tánccal. Itt mégis azt éreztem, hogy nem fexik neki ez a szerep. Egyszerűen az egész pasi merev volt, figyelte a többieket, olyan volt, mint aki szimplán csak a rá bízott feladatot akarja megoldani. Ez rendben is volna, mégsem volt az igazi. Tényleg nagyon meglepett a dolog.

A végén, a tapsnál még hülyén is éreztem magam, mert furi volt, hogy a közönség nem Őt ünnepli a legjobban. Az első tapsnál még azt hittem, hogy kimerültek a nézők, de aztán rájöttem, hogy nem. Tény, hogy piszok jók voltak a többiek, mégis meglepő volt látni, hogy most nem Attila volt a sztár. Viszont nagyon tetszett az előadás, úgyhogy április végén ismét meg fogom nézni. Ja! És megvettem Dolhai két cd-jét is, úgyhogy lesz mit hallgatnom :-)))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr96310169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása