34!!!

2008.09.17. 20:19

Hát ezt is betöltöttük. Már csak 6 hét van hátra! Jujjjjjj, de izgi! Ráadásul a tegnapi után ma is hihetetlen élményekben volt részem, igazán nem is tudom, hol kezdjem. Azt hiszem, a legegyszerűbb az lesz, ha több részletben számolok be a mai történésekről. Se fontossági se időrendi sorrend nincs.

Akkor kezdem is a ma délutánnal, amikoris sikerült találkoznom a szülésznővel, akivel Dokibácsim szokott együtt dolgozni. Nagyon szimpatikus nőci, totál megnyugtató az egész lénye. Az egyik szülőszobában beszélgettünk. Jó érzés volt, hogy már nem volt ismeretlen a hely, mivel ugyi épp tegnap voltunk szülőszoba látogatáson, úgyhogy nem kellett bemutatnia, elmondania, mi hogy műxik, mi a menet. Volt hozzá 1-2 kérdésem is. Az egyik, amit a délelőtti kapcsolattréningen ültetett bele a lányzó a fülembe, hogy ok, hogy van gátvédelem, de mit is értenek alatta? Elmondta, hogy eleinte segíti az ujjával kifordulni a hüvelyt, majd mikor már kezd kibújni a babó fejecskéje, akkor oldalt összeszorítja, hogy ne tudjon repedni. Királyság! Remélem, tényleg sikerül majd repedés, vágás nélkül "megúsznom".

A másik dolog a homeopátiás szerek használata volt. Azt már tudtam, hogy a szülésznővel egyeztetve lehet-szabad használni, csak ugyi nem biztos, hogy minden szülésznő nyitott is erre a dologra. Úgy tűnik, elég mákom van, mert ő igenis nyitott rá, kérdezte is, hogy milyen szerekre gondoltam, és miután elmondta, hogy szerinte mik kellenek, konstatáltam, hogy épp ezeket vettem meg én is. No meg talán az is poz. dolog volt számára, mikor megemlítettem, hogy nem most szednék először ilyen bogyókat. A lényeg, hogy vigyem be a cuccost és majd a helyzettől függően mondja meg, hogy mikor, miből és mennyit kell beszednem. Nah ez is megoldva.

A harmadik pedig, ami szimpatikus volt, hogy a tegnap említett szőlőcukron kívül vihetek be csokit és vizet is. Mondjuk az utóbbi volt számomra a nagyon fontos, de az is tök jó, hogy csokit is nyomathatok, nem kell "éheznem".

Továbbá még megtudtam, hogy feleslegesnek tartja a "hivatalos" gátmasszázs olajat, helyette simán jó a búzacsíra olaj is, de csak "külsőleg". Ti. több helyen olvastam, hogy ezeket az olajakat nemcsak kívülről, hanem hüvelyen belül is használják. Megnyugtató volt, hogy ez nem csak nekem nem szimpi, hanem neki sem, méghozzá a fertőzések miatt.

No és kiokosodtam málnalevél teával kapcsolatban is. Azt mondta, hogy a 36. héttől kell kezdeni úgy, hogy 1 csésze vízbe 1 tk füvet kell tenni és naponta, lehetőleg ugyanabban az időben 1 adagot inni. Aztán a 37. héttől mehet reggel és este, a 38. héttől pedig napi 3x. Ja! és ezt is lehet ízesíteni mézzel, citrommal.

Még téma volt a mikorkellbemenniakórházba, mikorkellnekivagydokinakszólni, ill. mitkellbevinniakórházba. Szóval nagyon okoska lettem, örülök, hogy tudtam ma vele beszélni.

A köv. témáim holnaptól a mai kapcsolattréning lesz, aminek még mindig hatása alatt vagyok. 1szerűen baromi jó volt :-).

No addig is a szokásos heti pocakfotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr23668514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boglárka · http://www.piciangyalkam.blogspot.com 2008.09.17. 21:30:32

Én mindentmindent elkövettem, hogy gyorsan táguljak (málnalevél, homeo...) de sajnos nem jártam sikerrel... :(
De én egy elég extrém eset vagyok, nálunk családi vonás a kötött izomzat és a maratoni szülés...
Használj mindent és biztos segíteni fog!
Az, hogy szimpi a szülésznő nagyon jó dolog, ez baromi fontos!
A párod bent lesz?

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.09.17. 22:22:18

Én látom rosszul vagy tényleg lentebb van a pocid??? Vagy az alakja lett más??
Örülök, hogy szimpi a szülésznőd! Tényleg hol fogsz szülni? A Szt Imrében? Már nem emlékszem:(

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.09.17. 22:23:45

Most összehasonlítottam a pocakodat az egy héttel ezelőttivel. Látom, hogy csak az alakja lett más. Kicsit most hegyesebb vagy mi.

szilvi 2008.09.17. 23:48:14

Ha felütöd a lexikont a "Fiús pocak" címszónál, 100%, hogy ez a kép is ott szerepel alatta. És még mindig szuper csinos vagy! :-)
A folytasásos kapcsolattréning beszámolót meg már izgatottan várom.

Niki- picurAnyu 2008.09.18. 10:15:42

Ne máááá, hisz csk most írtad, Krisztusi korba léptetek! Már eltelt egy hét???? Hogy rohan az idő! :O

Pocakod pedig tényleg mintha leljebb lenne. ;)

Matazeqi 2008.09.18. 12:50:35

Te.. Anya... Ez a pocak oly hegyes (és helyes is :) )... Nem szúrja ki a ruháidat?

Nem semmi paskó lakik odabent :D

Pussz!

Lusthie 2008.09.18. 15:21:02

Boglárka: valszeg alkattól és egyéb mástól is függ, ki hogy tágul. A barátnőmből szinte kiesett a kiscsaj, másfél óra alatt lezavarták, pedig első babó volt. Igaz, neki már elég régóta nyitva volt a méhszája
Aham, bent lesz velem a Zuram. És önszántából :-)
Beso: hegyesedik piszkosul. Sztem lent még nincs, bár mikor hogy helyezkedik, de inkább előre nyomul :-) A Sote II-n.
Druszám: kezd aggasztani a dolog, hogy előbb-utóbb tényleg fel fogok borulni, aztán pörgök majd a pocakomon, mint a teknőc a páncélján, ha felfordul. Vagy ezt már írtam? :-) Azért te sem panaszkodhatsz ám csiniség szempontjából! :-)
PicurAnyu: megnyugtató, hogy nem csak én érzem úgy, hogy repülnek a napok....
Maya: kiszúrni ugyan nem, viszont semmit sem bír elviselni magán :-)
süti beállítások módosítása