Az első látogatók

2008.10.31. 22:16

Azt leszámítva, hogy hazaérkezésünk napján Anyósomék és Sóginéniék is itt voltak, megtörtént az első vizit. Múlt szombaton második anyumék a férjével, húgom és (déd)Nagyi eljöttek hozzánk egy rövidke látogatásra. Sajnos én nagyon keveset tudtam velük beszélgetni, mert mikor megérkeztek, éppen fejtem. Később volt egy kis időm, de aztán szólt a Főnök, hogy éhes és ők sem maradtak sokáig.

Jó volt látni őket, elég régen nem taliztunk már, mivel sajnos mindenki totál elfoglalt, de azért igyexünk beiktatni 1-1 családi összeröffenést. Még jó, hogy létezik internet és telefon!

Azt hiszem, Benedek totál elvarázsolta őket, amit meg is értek :-). Mondjuk a Nagyi előnyben volt, mert anno meglátogatott a kórházban is, szóval ő már a változást is láthatta rajta, mert azért csak van az is :-). Kapott egy csomó mindent, úgyhogy pl. megvan az első étkészlete is a Kiffiamnak, ami baromi aranyos sztem. A sok ajándék mellett kaptunk Brendon vásárlási utalványt is, ráadásul nem is keveset. Na erre aztán igazán nem számítottam, ennyire meg pláne nem! Köszönjük szépen és örülök, hogy itt voltatok!

Az ajándékok közül ez a kedvencem:

és nem semmi mérete van :-)

no és ez a teknőc is jófej, mert ha kihúzom a nyakát, zenél :-)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr49741164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi 2008.11.01. 07:42:21

A második kép csúcs! :-D

Lusthie 2008.11.01. 09:40:07

:-) jelenleg leesésgátlóként is totál jól szuperál :-)

II.Anyu+(Déd)Nagyi+Laci+Hugi kombó 2008.11.01. 19:36:55

Helló, mi?

Hát még mi hogy örültünk a látogatásnak :-)))
Nagy a boldogságunk, hogy "ép testben minden ép" épp.
Azzal az óriás fröccsöntött babával összepacsizott Benedekünk? :D
Gratula a gyerekhez, a szülőkhöz, a fotókhoz - köszönjük!

Puszikáz Titeket a budai különítmény! Ahojka!

Lusthie 2008.11.01. 20:24:53

:-) dilik :-)
nem is fröccöntött. a teste puha :-)

Maya · http://qqcs.blog.hu 2008.11.01. 21:56:03

Jó ég.. Úgy látom, ez a gyerek nem fog unatkozni... :D
Egy rakás lökött fölnőtt között fogja tengetni gyermeki életét, és csak les, hogy az aktuálisan jelen lévő rokonságnak milyen szeretni való bogara van :)

Benedek! Úgy látom, nagyon tuti helyre születtél :)
süti beállítások módosítása