Kicsi Vámpír

2009.08.24. 22:40

Sosem hittem volna, hogy valaha KicsiFiam méltó lesz a fenti jelzőre. Tény, hogy már születése előtt kapott helyes kis Vámpíros szerkót, mivel az Anyja ilyen elvetemült, de hogy ezt ennyire komolyan is veszi?

Történt ugyanis, hogy tegnap egyszer beleharapott a karomba, csak úgy, szeretetből. Gondoltam, véletlen volt. Aztán mikor kétszer a nyakamba is belevájta a fogait, kezdtem már gyanítani, hogy itt másról van szó. Hogy miről? Természetesen semmi hátsó szándék nem vezérelte őt - reményeim szerint legalábbis -, mivel azért még egy 10hónapos nem tudatosan csinálja a dolgait, szimplán csak próbálgatja az erejét. No meg gyakorolja a rágást. De miért pont rajtam? 1ébként hihetetlen aranyos, mikor piszkálja a fogait a nyelvével. Látszik, hogy még nincs hozzászokva, eléggé zavarja, az ujjacskáival is állandóan pöckölgeti azokat.

A két alsó fogacskájához már kibújt a bal felső metsző is, ill. jön mellette a másik + még kettő. Azért bízom benne, hogy Anya kicsi Vámpírja inkább a rágókákon fog gyakorolni, nem pedig rajtam. De hát a remény hal meg utoljára...

Na ez az a kettő, aminek tuti megvan a nyoma :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr921336054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.08.25. 12:03:51

Majd amikor a nyaki ütőered kerül sorra. ;)

sylblog 2009.08.30. 12:05:29

Nyugi, lesz még több "harci sélüsésed" ilyenekből. Ilyenkor még nehéz elmagyarázni, hogy nem szabad, de muszáj felhívni a figyelmét a babának, mert az hiszi játék.

Lusthie 2009.08.30. 14:34:48

@sylblog: az tuti! bár lila foltjaim már régóta vannak. A harapásainál mindig az jut eszembe, mikor Kiskutyunkat tanítgattuk, hogy nem szabad és ilyenkor az orrára pöcköltünk :)
süti beállítások módosítása