Sétálunk, sétálunk...

2009.12.21. 08:50

...egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs.

Alakul a molekula. Benedek ugye még mindig nem jár önállóan, viszont egyre többet igényli, hogy vezessük. Eleinte mindkét kezét fogni kellett, mert hiába próbálkoztam, egyszerűen nem volt hajlandó elengedni az egyik kezemet, mostanság viszont megtört a jég. Egyre ügyesebben lépeget úgy, hogy csak fél kézzel vezetjük. Valamelyik nap pedig nagyon édes volt. Mivel még szüksége volt - és még mindig van - a biztonságra, mindenhova belekapaszkodott, aztán megkapta a pohárkáját, amivel ragyogóan tudott egyensúlyozni. 1ébként már azon is látszik, hogy ügyesedik, hogy egyre többet ácsorog egyedül. Persze, mikor rájön, hogy nem kapaszkodik, kicsit kétségbeesik, de ez egyre kevésbé fordul elő. Szóval alakul, lassan tényleg menni fog, bár erőltetni tuti nem fogom, haladjon a maga menetében, erősödjön csak a csípője.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr881612447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.12.23. 05:36:55

Csak így tovább nagy fiú!!! Lusthie! Nemsokára már futhatsz a fiad után:-)
Itt szeretném megragadni az alkalmat (nem tudom Karácsonyig lesz e még rá), hogy nagyon Boldog Karácsonyt kívánjak családotoknak!!! Puszi: Beso

sylblog 2009.12.24. 08:05:55

Lusthie ez szép ajándék anyuéknak!Első lépések karácsonyra!
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!

Lusthie 2009.12.25. 23:38:43

@Beso: na a négykézláb rohanás már nagyon megy neki. Mi lesz, ha két lábon még jobban begyorsul???
Köszönöm szépen és nektek is Békés, boldog ünnepeket!

@sylblog: rendes Fiú, igaz? :)
Nektek is minden jót, sok boldogságot!
süti beállítások módosítása