Múlt szombat

2007.09.12. 16:29

Délelőtt: Felkelés, majd irány a piac. Vettünk fincsi sajtokat, házikóbit, házi csalamádét. Királyos lesz frissensült kenyérkével.

Összeszedtük magunkat, majd nyakunkba vettük a várost, mert át kellett vennem a megrendelt könyveimet, aztán irány a Margitsziget, ahol megrendeztük - azaz a Zuram - az első HML pikniket.

Mi az a HML? néhány fanatikus amerikaifoci-rajongó honlapja, ahol az internet segítségével egymással játszanak. 1ébként jófej társaság.

A pikniken összesen 8 pasi volt, meg szerény személyem. A fiúk játszottak, én fotóztam. De ne szaladjunk előre.

Miután átvettem a könyveket, leraktuk az autót az Oktogonnál, mert kitaláltam, hogy mi lenne, ha a Menzán ebédelnénk. Bírom nagyon a helyet, totál jól főznek. Szerencsére nem voltak sokan. Megettem a leveskémet, ami úgy kifogott rajtam, hogy a másodikból csak kb. 2-3 falatot tudtam lenyomni, így maradt szinte az egész vacsira. Azaz végülis másnap ettük meg, de ez részletkérdés.

Szóval a tali a Margitszigeten, a víztoronynál volt 1-kor. Pontosabban ez volt a megbeszélt időpont, de - mi is késtünk - kb. fél 2-re sikerült összeszedni a csapatot. Nem egyszer jártam már a Szigeten, de tény, hogy mindig eltévedek. Persze most sem sikerült kapásból megtalálni a víztornyot, ráadásul a fene sem gondolta, hogy ilyen messze van gyalog. A bemelegítés sörrel indult, majd a 8 fiú touch football-t játszott, amit én is nagyon élveztem, pedig csak fotóztam.

 A piknik után sétálhatnékom volt, így nyakunkba vettük a várost és visszasétáltunk a kocsihoz. Jó volt kicsit a városban mászkálni, jókat nosztalgiáztunk, hiszen azért csak a belvárosban éltünk. Igaz, én csak max. 1 évet.

 Az egyik játékos feldobta, hogy menjünk fel a piknik után a Várba, mert borfesztivál van, így hazamentünk, lerendeztük Kiskutyut, összeszedtük magunkat és elfuvaroztam a Zuramat. Jó buli volt, bár kicsit lehúzósnak éreztük az egészet. 

 A beugró 2.200 Ft volt, amiért kaptunk 1 nyakbaakasztható tartót borospohárral, + két 80 Ft értékű kóstolójegyet, amit elég gyorsan el lehetett inni, mivel egy deci bor két jegy volt. A borok elég jók voltak, bár én ugyi nem ihattam, viszont vigaszdíjként kaptam 1 üveg villánykövesdi Blum pincés Styrum cuvéet, és ittam egy  halom mustot, aminek szerencsére nem volt utóhatása :-) A legjobb természetesen a Zwack házacskája volt, ahol a "játékosunk" is dolgozik, így ott a Zuram végigkóstolhatta a legjobb borokat. 10 körül, nemkevés kóstolás után jutott el a tudatomig, hogy tulajdonképpen elvittem a Zuram leitatni. Azért ez se semmi! :-)

A várból még mindig hihetetlen a kilátás, nagyon élveztem a látványt. Készítettem is pár fotót, amit már évek óta szerettem volna megtenni. Budapest még mindig gyönyörű.

Egyszóval - azaz pontosan öttel :-) - baromi jól sikerült a 7vége. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr31163738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása