Csajok egymás között

2007.09.16. 22:34

A melegszendvicses bulin tulajdonképpen összesen hatan voltunk, három lány és három fiú.

A fiúk félrevonultak, játszottak, dumáltak, nem foglalkoztak velünk.

Mi csajok, jópár órát, pontosabban az egész estét tulajdonképpen egyhelyben töltöttük, az asztalnál.

Hogy mi a fenéről tud három csajszi órákon át csevegni? Ha jobban belegondolok, még számomra is hihetetlen, hogy ha jól emlékszem, 3 fő témakör volt.

1. A háziasszony állapotos, így a vendéglányzó szinte teljesen kikérdezte, hogy érzi magát, hogy éli meg az egész állapotot. 1ébként hihetetlen édes pocakja van. Most 25 hetes.

2. A vendéglányzó Malmőből származik, érdekes volt a beszámolója, milyen volt az az 1 hét a nyáron, mikor hazamentek.

3. Végül, de nem utolsósorban, a fő téma leginkább a vásárlás volt. Nem semmi, hogy három lány mennyit tud beszélni cipőkről, ruhákról, áruházakról, plázákról. Magam is ugye nőci lennék, vagy mi, mégis meglepett, mikor az órára néztem, hogy mióta is folyik e témában a diskurzus.

Tény, hogy valamilyen szinten én is vásárlási mániában szenvedek, hiszen nem kevés ruhám, cipőm, táskám van - és nem hinném, hogy sok olyan nő van, akinek nem baromi jó érzés egy-egy alkalommal az új szerzeménnyel hazamenni, majd másnap viselni, mutogatni -, mégis úgy érzem, hogy szerencsére, még nem tartozom - és nem is szeretnék - azok közé, akik ész nélkül vásárolnak. Szeretek örülni az új szerzeményeknek, szeretek vásárolni, de nem minden áron. Egyszerűen jó buli és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Mármint az érzéssel.

Ismerek olyan pasast is, aki szeret vásárolni, bár az ismerettségi körömben ő fehér hollónak számít. A Zuram pedig reménytelen eset. Az utóbbi időben már odáig jutottam, hogy nélküle vettem neki nadrágot, sőt, még cipőt is, és szerencsémre minden jó lett neki! Szóval nem reménytelen a helyzet, bár bízom benne, hogy az idén még sikerült kirángatnom a cipővásárra is :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr2167341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása