3+2

2011.12.15. 17:44

Sok újdonság nincs, max. annyi, hogy szerintem Kicsifiam egyre okosabb. Hihetetlen, hogy milyen összefüggésekre tud reagálni, milyen gyorsan vág az esze.

Az ovi 2 napig + 1 hétig tartott, de beteg lett és nem is bírta, úgyhogy miután a kötőhártyagyulladásból sikerült kigyógyulnia, elkezdett köhögni. Hívtam a Doktornénit és félve mondtam, hogy nem szívesen vinném már az idén oviba, mire közölte, hogy ő lenne a legboldogabb, ha Benedek itthon maradhatna. Királyság, a lelkiismeretfurdalásomnak lőttek. Igaz, januárban iszonyatosan szívni fogunk, de leginkább ő, ha vissza kell mennem dolgozni, mert ugye akkor max. annyit fogok tudni csinálni, hogy az idénről átcsúsztatott szabimat ki fogom venni, az 5 nap. Ezidő alatt beszoktatom Benedeket, ami nagyon nem fog menni, köv. héttől már ott is fog aludni. Király, totál ki fog készülni, de hát más választásom nincs. Később leírom az előzményeket, csak most nincs energiám a részletekhez. A lényeg, hogy nem miattam, de Benedek még nem érett az ovira sajnos. Én örülnék egy kis szabadidőnek, de iszonyat látni, mennyire kikészül. No majd csak lesz vmi. Kemény lesz az ára, de nincs más választás.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr673466564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2011.12.17. 00:29:30

Ennyi pont elég volt, hogy világos legyen nem Benedekkel van baj, hanem az ovival.... Godoltál már rá, hogy az óvónő nem stimmel vagy a rendszer az oviban? Attól, hogy neked szimpi az óvónő, Benedeknek nem feltétlen. Ha minden ok lenne, Benedeknek semmi baja nem lenne az ovival.

Lusthie 2011.12.19. 17:25:16

@Csigamami: az óvónénivel abszolút semmi baj, sőt! A rendszer a hibás, hogy pl. 28-an vannak, ill. az, hogy ezelőtt soha senkivel nem volt rajtunk kívül. A másik, hogy többektől hallottam, hogy a lombikbabák egyszerűen később érnek a szorosabb kötődés miatt. Januárban újra belevágunk, meglátjuk, mi lesz.
süti beállítások módosítása