Táska- és cipőgondok

2007.09.27. 17:43

Komoly problémára keresek megoldást!

Mint már talán említettem, eléggé szeretem a táskákat és a cipőket is. Ezzel nincs is gond, ám a tárolással annál inkább! Egyszerűen nem tudok olyan helyet találni nekik, ahol szegénykék ne gyűrődnének össze.

Hogy a fenébe lehet normálisan táskákat tárolni? Jelenleg az előszobában, az egyik felső szekrényben laknak, ill. a mondhatni mindennapi használatosak pedig szintén az előszobában, de az akasztós szekrény felső polcán pihennek. Igen ám, de mivel nem 1-2 szütyőről van szó, eléggé be vannak tömködve erre a kicsi polcra. 1-2 táskát ugye még simán felakaszt az ember akár az előszobafogasra, ámde 8-10 db-ot? Vagy akár még többet? Lehet, hogy kellene még egy komódot venni a két cipősszekrény közé, szintén az előszobába? Vagy mi lenne a legjobb megoldás?

Na és a cipők.... Szerencsére azokból is jól állok, a Zuram nem kis bánatára, merthogy ugyi míg nem volt jó kis max. 30 párt befogadó cipősszekrénykém, addig dobozokban álltak az egyik használaton kívüli szobában. Azóta jobb lett a helyzet, mert ez a max. 30 páras szekrényke kb. 35 pár cipellőt el tud nyelni, ám még mindig bajban vagyok, mert a maradék továbbra is dobozkában van.

A csizmákról ne is beszéljünk. Most őszintén! Hogy a fenébe lehet tárolni egy hosszú szárú csizmát? Talán ezt is valami komódfélébe kellene, zacsiba zárva? És a bakancsokkal mi lesz? Ki, hogy oldja meg ezt a komoly problémát?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr91177007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsó - baboca.blog.hu · http://baboca.blog.hu 2007.09.28. 08:05:05

A csizmatárolás módját esetleg el lehet lesni az üzletekből, de az is helyigényes... itt tényleg a külön szoba a megoldás.
És ha ilyen lelkesen folynak a szurizások, akkor még plussz egy szoba fog kelleni. ;)
Gondolok Rád!

Lusthie 2007.09.28. 10:03:00

Hát ez az! nincs mese! átalakítom a vendégszobát cipőtárolóvá :D
És gratula! megnyerted a fődíjat! TE vagy az első hozzászólóm :-))))
Köszi szépen!
És a jókívánságot is!

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2007.09.28. 13:50:43

Lehet a taskakat polcon tarolni, csak jol ki kell tomni ujsaggal.

Lusthie 2007.09.28. 14:45:27

Aran-ka: Ez jó 5let, csak az a baj, hogy azon a bizonyos polcon kitömve max. 5 táska férne el, itt viszont min. 8-10 darabról van szó. Macera! ráadásul még azért is jó lenne, mert legalább nem torzulnának el.
süti beállítások módosítása