Pocakos barátnők

2007.11.22. 12:54

Ma jól megbőgetett éppen félidős barátnőm, mikor olvastam a blogját. Leírta, hogy tegnap az anyukájától kapott egy kis hófehér csomagocskát, benne kötött sapival, felsővel, rugival. Kiderült, hogy a 11 éve elhunyt nagymamája készítette a majdani dédunokájának. Természetesen rögtön elképzeltem a szitut, még jó, hogy egyedül voltam az irodában. Azt hiszem, számukra ez a kis ruhadarab lesz a legbecsesebb.

A másik hírem, ami viszont nem ennyire jó, hogy a szomszédasszony barátnőmnek most már a belső méhszája is nyitva van, tegnap Dokibácsi megfogta a kicsi fejecskéjét. Ezzel ugye nem is lenne gond, csakhogy a kismami még éppen most lépett 35. hétbe, szóval jó lenne, ha a kiscsaj továbbra is belül növekedne, hiszen még annyira pici! Csak 1970 grammos. Az ikres barátnőm lányzói is nagyobbak voltak.

Remélem, nem lesz vele semmi gond és még nem akar még kibújni a törpe. Szegény kismami amúgy is parás, úgyhogy a legújabb féleleme, hogy nem érnek a kórházba. Megnyugtattam, hogy

1. azért nem olyan gyorsak a babók,

2. nincs messze a kórház,

3. a férje vezetéséről ne is beszéljünk.

Azt már nem mertem hozzátenni, hogy max. a kocsiban szül(ünk) :-)

Azért bízom benne, hogy minden rendben lesz és legalább még két hetet bent fog maradni Lucababa.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr7238097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása