Pasik és a szex

2007.12.04. 12:46

Mint tudjuk, kétféle pasi létezik. Az egyik egyfolytában kufircolni akar, a másik pedig nem. Ti hogy vagytok vele csajok? Melyik a jobb? Ha a pasi egyfolytában "azt" akarja, ti meg már a hátatok közepére kívánjátok? Vagy, ha hozzátok sem nyúl és szinte mindig nektek kell őt elcsábítani?

Józan paraszti ésszel természetesen az arany középút a legjobb. Bár minden viszonylagos ugyi, kinek mi...

Szóval, mi nők sem vagyunk egyszerűek. Ha napokig-hetekig nem nyúl hozzánk a párunk, az a baj, ha meg sűrűn szeretné, akkor az. De miért van az, hogy ha mi akarjuk, akkor le vagyunk rázva, mert mindig vmi fontosabb? Vagy az időzítéssel lenne gond? Persze nem a szex körül forog a világ, ma már azt is meg kell becsülni, ha valaki megtalálta élete párját. De hányszor viseli el egy nő, ha visszautasítják? Lehet szex nélkül élni? Azt hiszem igen, bár nem érdemes :-))).

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr35252003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása