A telefon új ruhája

2008.01.07. 00:24

Azaz mostanság ki milyen telefontokot használ? Ha használ egyáltatlán?

Régen, még a Nokia 2110-es telefonom idejében, nem volt túl sok választás, hogy milyen ruhát kapjon szegényke. Ha jól emlékszem, a hagyományos bőrtokon kívül létezett egy műanyag, átlátszó is. Mindkettőnek volt előnye és hátránya.

A bőr mutatósabb és tartósabb, ám drágább. Ezzel szemben a műanyag pedig dögösebb (?), olcsóbb, viszont egy idő után elég durván be tud sárgulni, ami kifejezetten visszataszító.

Manapság nagyon elterjedtek a bébizokniba csomagolt telcsik, a rajtuk lógó egyéb csecsebecsékkel. Nem tudom, hogy azok rakják-e zokniba, akiknek nincs másra pénzük, vagy esetleg azok, akiknek jelent valamit a babazokni, vagy akik trendik akarnak lenni?

Tény, hogy ezenkívül még nagyon sokfajta tok van a piacon. Én az utóbbi időben nem nagyon használtam semmilyet sem, most viszont kaptam a Zuramtól egy kötöttet. Ez azért nem a zokni kategória, bár olyan jellegű. Legalább nem fázik a telefonom :-).

Apropó telefon. Kitalálta az én drága párom, hogy esetleg kaphatnék egy másik telcsit a kissé már megviselt, két éves nokia Nokia N70 helyett. 1ébként döbbenet, hogy ennyi idő alatt mennyire lekopott a hátulja és az eleje is. Ma megkérdeztem, és azt mondták, hogy kb. 10e Ft-ért lehetne kicseréltetni. Nem sokkal többért már másik telefont is kapnék! Na jó. Ez azért egy kis költői túlzás volt. Két készüléket találtam, ami tetszik. Azaz többet is, de csak ezek 3G-sek. Persze mindkettő Nokia. Az egyik a 6288-as, a másik pedig az E65. Sajnos készleten egyik sem volt, csak kedden lesz. Ha lesz. Na majd meglátjuk. Jó lenne :-).

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr42284682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása