Gyűjtögetés...

2008.01.30. 22:12

Már 1 hete csak a mamára gondolok.... Azaz a fenét! Pakolok :-). Méghozzá ugyi a melóhelyemen a magán cuccoskáimat. Hihetetlen, hogy mennyi sz...r tud összegyűlni az évek folyamán, és hogy milyen nehéz ezeket átnézni, 1-2 dologtól megválni. Régen azon is kiakadtam, hogy mennyi cuccunk gyűlt össze a 46 nm-en. Szerencsére azért itt nem olyan katasztrofális a helyzet, viszont nem egyszerű a szortírozás.

Találtam egy halom fősulis cuccost, receptet, egyéb iratokat. Megpróbálom a lehetetlent, a lehető legkevesebb papírt hazavinni, de hát ez azért nem olyan könnyű. Ráadásul ráleltem a Drágámmal folytatott első ímélezésekre, amiket anno kinyomtattam. Naná, hogy ezt nem fogom kidobni! Jó lesz majd nosztalgiázásra :-))).

Na jó! Holnap összeszedem magam és szigorúan fogok szortírozni. Muszáj lesz, mert nem fog hazaengedni a Zuram a sok papírkával :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr80318824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása