Petikék

2008.02.07. 09:04

Ma fél 9 és 9 között kellett volna telefonálnom, de Dokibácsim megelőzött, így pontban fél 9-kor már hívott is. Tegnap az embriológus 19 petikémet szúrta meg, amiből mára 18 be is indult. Még Dokibácsi is mondta, hogy ilyet még nem látott. Nemhiába.... A met és a pozitív gondolkodás jótékony hatása :-)))

A túlstimu miatt pedig ezerrel nyomatom az ásványvizet, az izotóniás sportitalt és ebédre majd bekajálok jól fincsi rántotthusit. Tiszta haszon :-). A petefészkeim már jól vannak, egyedül a köldököm körül feszül, azaz inkább fáj a pocóm úgy, mint anno, mikor a beleim nem voltak rendben. Lehet, hogy nem kellett volna tegnap benyomni egy nagy adag fincsi babgulyást fehér kenyérrel? hmmm.... Viszont nagyon jól esett... Nagyon remélem, hogy a túlstimunak csak az előnyeit fogom élvezni, merthogy többen is mondták, hogy ilyenkor még nagyobb a teherbeesési ráta. Úgy legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr85329028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása