Az új nlc

2008.03.04. 20:28

Rémes! Fel vagyok háborodva, hogy az amúgy eddig jól működő fórumot totálisan átcsinálták. Jelenleg használhatatlan, lassú, semmi sem úgy működik, ahogy eddig és még ronda is. Olyan dedós. Sztem a logón kívül semmi sem sikerült.

Az normális dolog, hogy egy idő után kivág, újra be kell lépnem, ha hozzá akarok szólni. Csakhogy eddig úgy működött, hogy kivágott ugyan, de ha válaszolni akartam 1 hozzászólásra, akkor közölte - ahogy most is -, hogy be kell lépnem és erre lehetőséget is adott. Bezzeg most! Most feljön egy ablak, hogy be kell jelentkeznem. Hurrá. Ehhez be kell zárnom ezt az ablakot és felgörgetni a bal felső sarokba, hogy be tudjak lépni, ráadásul még meg sem jegyzi se a nickemet, se a jelszómat.

Na és a hozzászólások! Most is, ahogy eddig is, új ablakban nyílik meg. Csakhogy régen, miközben írtam, vissza tudtam olvasni az előző irományokat is, akár 10 oldalon keresztül. És most??? Ugyanazon az oldalon nyílik meg a másik ablak, ami mutatja az adott hozzászólást, ha valakinek válaszolok, ha meg csak új hozzászólást akarok írni, akkor semmit sem mutat. Az előző irományokat meg elsötétítik és max. azt az oldalt lehet visszaolvasni. Ill. azokat a hozzászólásokat tutira nem, amiken az új ablak nyílt meg, merthogy ezt a hülye ablakocskát egyáltalán nem lehet elmozdítani. ÁÁÁÁÁÁÁÁ! És tetű lassú az egész. Oké, hogy tesztelés alatt van, de ez már felháborító.

Arról ne is beszéljünk, hogy ma akartam küldeni anyumnak egy képeslapot, de simánlazán nem bírtam beleírni semmitsenem! Se címet, se szöveget, semmit! Vagy lassú volt, vagy szimplán csak szar, nem tudom. Aztán besokaltam és küldtem egyet a www.kepeslap.hu oldalról, ahol mindezt kb. két perc alatt lejátszottam. Ennyit az nlc-ről. Sajnos el fogják érni, hogy nem fogok odajárni. Tudom, egy embert elveszteni nem nagy durranás, de talán többen is be fognak sokalni, ha nem tesznek valamit, hogy jobb legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr58365726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása