Színházjegy...

2008.04.28. 22:21

Ma egy kicsit kiakadtam. Van két színházjegyünk barátnémmel a holnapi Oltári srácok előadásra, de se ő, se én nem tudunk elmenni, így gondoltam, hogy esetleg eladjuk valakinek.

Eleinte csak ismerösök között küldtük szét a lehetőséget, de mostmár ott tartok, hogy meg  van hirdetve az nlc-n, az iwiw-en két helyen és a tesz-veszen is, de egyszerűen senki sem tud elmenni, vagy senkit sem érdekel.
Az árát is tökre lecsökkentettem, mert igazán már nem is az a legnagyobb problémám, hogy elúszik a manim, hanem, hogy nem lesz kihasználva a lehetőség. Annyira nehéz manapság színházjegyet szerezni, most meg itt az alkalom és a kutyának se kell :-(. A szívem szakad meg! Igaz, az nlc-n ketten is rámkattantak, de aztán kiderült, hogy egyiküknek sem jó az időpont. Közben egy ismerős ismerősének ismerőse is mondta, hogy visszaszól, de neki meg a szereposztás nem tetszett, pedig sztem a holnapi jobb, mint amit már én láttam. Az a Dolhai-féle volt, írtam már róla. Igen, én már láttam a darabot, szóval tudom, miről van szó és tényleg jó! Amúgy is imádom az mjúzikeleket, nem véletlen, hogy még egyszer szerettem volna megnézni, csakhát vmi közbejött, ami most kihagyhatatlan.

Szóval, ha valakit érdekel, van holnapra 2 db eladó jegyem a 19.00 órakor kezdődő Oltári srácok darabra, természetesen nem az eredeti áron, ami 4.900 Ft/db, hanem lényegesen olcsóbban, max. 6-7eFt-ért.
Jelentkezzetek, akár itt, akár a lusthie@hotmail.com címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr3446185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter · http://perszee.freeblog.hu 2008.04.28. 23:00:33

bakker, ha lenne bébiszitterem egyedül is elmennék :( ..

Lusthie 2008.04.29. 08:43:19

Tuti nem tudsz szerezni? Vagy vkit, aki el tudna menni?
süti beállítások módosítása