20

2008.06.17. 10:07

Már félidő. Hihetetlen, hogy múlik az idő, és nagyon élvezem ezt az állapotot! Leszámítva a múltkori ziccert a pocakfájás miatt, minden rendben van és ez a lényeg. Igaz, a pécsi doki utasítását is figyelembe véve többet kell pihennem - a konkrét utasítása "ágynyugalom javasolt" volt -, de mióta befejeztem a sulikat, ezzel már nem lesz gondom. Néha még ugyan fájdogál, de ez már messze nem olyan, mint másfél hete. Akkor konkrétan se menni, se feküdni nem tudtam, az ágyból kimászás meg hosszú perceket vett igénybe. Szörnyű volt, de ezen is túlvagyok.

És akkor a szokásos heti pocakfotó, mert ez még elmaradt:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr30525006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsó - nikibaboca.freeblog.hu · http://baboca.blog.hu 2008.06.18. 15:17:16

Nagyon csini a pocid! Gratula a félidőhöz!!!
Örülök, hogy minden probléma nélkül túl vagy a pocifájáson. De elárulom, hogy ez másoknál is előfordul és természetes, mert ilyenkor nyúlnak a méhtartó szalagok. Örülök, hogy Nálatok sem másról volt szó!

Lusthie 2008.06.18. 15:47:01

:-) köszönöm szépen!
Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a méhtartó szalagok nyúlnak, mert mindig ugyanott fáj, kizárólag a jobb oldalon :-(
Azért annyira nem vagyok paramami, hogy állandóan kórházba rohangáljak, de a múltkor éreztem, hogy vmi nagyon nincs rendben :-(. A szuri helye még napokig fájt :-))))
süti beállítások módosítása