Hatodik

2008.06.27. 11:45

Hihetetlen boldogsággal tölt el, hogy végre beléptünk a 6. hónapba. Annyira jó!

Lassan talán kezdek is felbátorodni, hogy vásárolgassak Benedeknek. A babakocsit kedden megrendeltem, max. szeptember 1-ig ígérték. Sikerült olyan színt választanom, ami nem igazán van ebből a típusból Magyarországon.

Erről a típusról van szó: http://href.hu/x/668i, természetesen hordozóval és sportrésszel 1ütt, ebben a színben: http://href.hu/x/668e, és még 10% kedvezményt is kaptunk. Ha vmi miatt nem lesz, akkor még mindig van két variáció. Vagy marad a chicco, de akkor a szürke-kék színű lesz, vagy átpártolunk erre a neonatora: http://href.hu/x/668f.

Nah ennyit a babakocsiról. Örülök, hogy végre sikerült lerendezni, már elég régóta kutakodtam, hogy melyik legyen. A következő nagy lépés a bababútor lesz. Ebből szerencsére nincs sok variáció, igazán max. 3 helyre szeretnék elmenni. Az RS-be, a Faktumokat megnézni, ill. ugyanezt a MaxCityben és még ez van: http://href.hu/x/6685, ami árban is elég jó, bár ugyi a múlt héten voltunk a boltban, úgyhogy ha ez lesz, akkor tutira neten fogjuk megrendelni, mert az az üzlet nagyon gáz.

Közben azért már elcsábultam 1-2 dologra. Az első, amit vettem Benedeknek egy ún. "büfikendő" volt. Sztem aranyos és már nagyon vágytam rá, hogy végre Ő is kapjon vmit. Azóta még beszereztem a Tchiboban előkéket (Hétfőtől Vasárnapig feliratokkal) és egy kapucnis fürdőlepcsit. Volt még ágynemű garnitúra is, de azt még nem mertem, majd ha már meglesz az ágy és a bölcső. Közben kiváltottam a kezdő csomagot is, amiben van egy rózsaszín cumi - nem hiszem, hogy meg fog sértődni, ha ezt is megkapja -, egy Avent pohár, egy Szentkirályi bébi ásványvíz meg szórócuccok. Asszem ennyi.

Tudom, ez még nem sokminden, viszont tegnap megrendeltem ezt: http://href.hu/x/6689 - nem ám hülyének nézni! A Zuram küldte :-))) -, ill. este ezeket fogjuk átnézni: http://href.hu/x/668a. Annyira édesek :-)))). Tudom, kicsit (???) dilik vagyunk, de ezen már nem nagyon lehet változtatni :-))).

Szóval ez még nem sok, de a ruhákkal amúgy is úgy vagyok, hogy majd csak akkor akarom beszerezni őket, ha már megvan a babaszoba, addig úgysem tudom hova tenni, ez a pár dolog pedig el fog férni egy szatyorba.

Babaszoba? Hmm.... lassan, de biztosan alakulgat. Még mindig van bent jópár felesleges cucc, de szépen apránként azért mindig sikerül néhány dologtól megszabadulnom. Idő kérdése és üres lesz. Aztán jöhet nyár végén a festés és addigra talán a bútorok is meglesznek. Hát így állunk, a 6. hónap elején.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr7541827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása