5.6

2008.07.28. 12:15

És ez most nem hetek száma. Az elvileg 11+6, bár úgy tűnik, hogy az uhu szerint még ennél is több. Szóval cm... És kalimpál :-). No és ezek szerint Benedeknek unokatesója lesz :-))))))))). Talán már Sóginéni is megnyugodott, mert eddig sajnos a körülötte lévő sok rossz sztori miatt eléggé kivolt, hiába mondtam neki, tudom, hogy minden rendben lesz a kislányukkal! Merthogy szerintem kiscsaj lesz :-). No de ez a legkevesebb, a lényeg, hogy minden rendben legyen vele, velük, de úgyis tudom, hogy így lesz!

Sóginéni! Sok boldogságot és mostmár nyugi, mert a babó is azt szereti, ha anyukája kiegyensúlyozott és nem aggódik túl sokat. Persze valamennyit lehet és kell is, de csak módjával! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr86589208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya · http://qqcs.blog.hu 2008.07.28. 19:05:40

Minden szépet és jót sógidnak is! Csak szépen, ügyesen, okosan ;)

Hajrá bébik!!! :)

Lusthie 2008.07.28. 21:46:28

:-))) köszi szépen! Bízom benne, hogy mostmár tényleg sikerült megnyugodnia kicsit
süti beállítások módosítása