Allergia...

2008.07.31. 11:46

...mely lassan kiütéssel fog győzni.

Utálom! Eddig - lekopogom! - totál jól voltam, erre tessék, tegnap elkezdődött. Megint! Imádom a nyarat, de ez most sok(k) nekem. Szedem a homeos bogyókat - na jó! ha eszembe jut -, nem eszem dinnyét, mert az keresztreakciót válthat ki, meg különben sem lehet, a zellert utálom és itthon kuksolok. Azaz lassan szenvedek. Még nem annyira gáz, bár ma már kb. a századik hapcinál tartok. Szegény Kiffiam meg csak ugrál ezerrel, mert nem érti, mi a helyzet. A szemem még nem viszket, az orrom viszont akkora, mint egy duda. Na jó! Alapból is, de most inkább olyan JÓ NAGY piros dudára hasonlít. Vagy inkább hajókürtre? Vagy focilabdára? Nem is! Inkább kosárlabdára, az nagyobb. Tehát elvagyok. Nem tudom, hogy a mai két pohár tejjel is adtam-e az érzésnek, de gyanítom, hogy igen. Viszont legalább jólesett és még a vesém sem kiabált. Tiszta haszon.

A fenébe is! Most drukkoljak, hogy megint legyen hűvös, rossz és esős idő? Ha ez kell... Na jó! az esőnek nem kell folyamatosan szakadnia, de azért jobb lenne a max. 30 fok. Tulképpen miért is panaszkodom? Szép idő van, itthon vagyok, jól vagyok - viszonylag -, nem fulladok és remélem ez így is marad. Kell ennél több? Végülis, amíg kapok levegőt, no problem! A hapcikat meg talán Benedek is megszokja, majd elmesélem neki, miről is van szó :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr70594142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.07.31. 14:02:22

Páromnak is erős allergiája van rengeteg dologra, de amióta rendszeresen szedi a homeos bogyókat, sokkal jobb a helyzet. Kitartást!

Lusthie 2008.07.31. 15:40:08

most kicsit jobb, azaz inkább hullámokban tör rám. Majd megpróbálok odafigyelni, hogy ne felejtsem el bevenni, csak annyira gáz, hogy ugyi előtte-utána fél órával semmit sem lehet enni-inni, nekem meg többféle bogyóm is lenne, no meg 3 óránként hamizom. Szóval ördögi kör, de megoldom :-)

picuranyu · http://picurom.freeblog.hu 2008.08.02. 07:24:50

Sajnálom. :( Szerencsére nincs tapasztalatom ezen a téren de nagyon rossz lehet. :(
Én most a pikkelysömöröm miatt szenvedek. Nem használhatom a régi krémemet, és ez a meleg nagyon rossz hatással van rá. ... Szóval, ilyenkor én is rimánkodok hűvösebb időért. :)

Lusthie 2008.08.03. 21:50:11

Köszi Picuranyu! Úgy néz ki, szerencsére nem annyira gáz a elyzet!
Jujjj! a pikkelysömör se lehet egy leányálom! Akkor neked is kitartás!

picuranyu · http://picurom.freeblog.hu 2008.08.04. 07:42:39

:) Hát igen, ez sem leányálom. :S

mythril · http://deevadesign.blogspot.com 2008.08.08. 00:14:02

azt a bunkót kéne jóóól feljelentgetni (ha lenne értelme) aki ott szemben veletek a prérin neveli a 2 méteres virágzó parlagfüvet ...grrrr.... enyimuram is szenved egy hete... ma csóri vonattal jött, mire a töltés mellett hazaért, totál bedugult... az is senkifődje... úh jobb ha szokjuk :(

Lusthie 2008.08.08. 08:51:10

Mythril: szomszédasszony sztem már hívni fogja az Önkorm-t, akkor le szokták kaszálni. Ja! a vicc! mikor a ház elől elhordtuk a földet, a fiúk oda dobták át. A 16 lakásosból egy pasi ott őrjöngött, hogy képzeljük. És különbenis, az az ő területe :-) Nem sok hiányzott, hogy a Zuram közölje vele, hogy legalább tudjuk, kit kell feljelenteni a parlagfű miatt :-))))
süti beállítások módosítása