35

2008.09.24. 17:42

Ráadásul ez ma duplán! Bizony! Betöltöttük a 35. hetet és már csak 35 nap van hátra. Eszméletlen! Egy bő hónap és Benedeket a kezünkben tarthatjuk! Nem tudom, hogy írtam-e már, de épp a napokban beszéltük a Zurammal, hogy úgy érzi, miután Benedek megszületett, nem elkezdődik majd vmi, hanem éppenhogy folytatódni fog. Annyira jó!

A kórházas pakkot már hetekkel ezelőtt bepakoltam, de elég slendrián módon, úgyhogy ma végre fogtam magam és két csomagra osztottam a cuccost. Egyet a gyerekágyra, egyet pedig a szülőszobára. Mivel szombaton Öcsémék esküvőjére megyünk, azt hiszem, már be fogom készíteni legalább a szülőszobás csomagot, bár 1általán nem érzem, hogy szükségem lenne rá, csak hát ember tervez, baba meg...

Ma azért sikerült megint bénáznom, mikor el akartam indítani Dezsőkét, a mosogatógépet, és lehajoltam a mellette lévő, mosogató alatti szekrénykéhez a mosogató tabikért, majd miután megkaparintottam egyet, felállás közben sikerült a pocómra csuknom az ajtót, ami jól végig is karcolta. Szegény Benedek másfél hét alatt már másodszorra kapott egyet a hátára :-(. Remélem, nem vette túl zokon. Pedig már mennyire örültem, hogy elmúlt a múltkori fájdalom, ami persze nem volt gázos, inkább kellemetlen. Nemhiába, bénaságom határtalan.

No és a szokásos heti fotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr76679662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boglárka · http://www.piciangyalkam.blogspot.com 2008.09.24. 18:52:27

Nagggyon csini vagy!
Én már ilyenkor igencsak nehezen fértem volna be a fényképező optikájába... :)
Repül az idő, már nagyon izgi! :D

szilvi 2008.09.24. 19:30:12

azért tessék vigyázni erre a csinos pocakra! :-)

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.09.25. 14:23:36

Gratula! Apa azért nagyon büszke lehet rád, hogy így csini maradtál még a 9. hónapban is ;) Én is párszor megütöttem a hasam, olyankor nagyon lelkifurim volt.

Lusthie 2008.09.25. 15:35:19

Köszi a bókokat!
PandaDorka: büszke bizony, főleg, hogy Ő még ennyire vékonynak sosem látott. Persze a pocót leszámítva. Nemhiába, van előnye a diétának :-)
süti beállítások módosítása