2 hét

2008.10.29. 14:38

Azaz két hetes a mi Kiffiúnk, akivel konkrétan mára voltam kiírva. Ha jobban belegondolok, ma is szerda van, de egyáltalán nem bánom, hogy már két hete kibújt. Végülis így beszéltük meg :-)

A szülés már nagyon távolinak és misztikusnak tűnik, a nagy pocakommal 1ütt. Fura a helyzet, mert vhogy nem érzem azt a Hatalmas Nagy Változást. Talán azért nem, mert már 9 hónapja itthon vagyok, vagy azért, mert Benedekkkel pocakon belül is sokat foglalkoztam, nem tudom. Vagy ennyire természetes lenne a helyzet? Végülis volt jópár évem felkészülni. Azt, hogy keveset alszom, már megszoktam, mivel eddig is kétóránként keltem. Persze, akkor vissza is aludhattam, nem volt "feladat". Az is igaz, hogy vasalni nem nagyon van időm, ráadásul ugye kb. duplájára nőtt a vasalnivaló, de  mivel van egy nagyon jó kis segítőm a Zuram személyében, ezzel sincs nagy gond.

Depi? Nincs és nem is lesz. Miért is lenne? Van egy gyönyörű Kisfiam, aki annak ellenére, hogy még mindig lusta evés közben, nagyon jó baba - megjegyzem, ma reggel 3.5 óra alvás után 60-at szopizott, szóval alakulunk! -, és van egy fantasztikus férjem. Kell ennél több?

Persze időnként Benedek is sír, de hát ennyi idősen ez totál természetes, hiszen vhogy neki is ki kell fejeznie magát, nekem meg az a feladatom, hogy megértsem, mit is szeretne. Jó buli, és azt hiszem, egyre jobban megy a dolog. Jó látni, ahogy napról napra változik külsőleg és belsőleg is. Tegnap este már totál jól elvolt fürdetés közben - nemhiába, tiszta annnnnya -, nő a szemöldöke, sötétedik a hosszú szempillája. Egyre jobban figyel, rúgja fel magát az ágy végébe, és ami a legmegdöbbentőbb volt számomra, hogy szinte már első perctől fogva nyomja ki magát és picit tartja meg a buksiját. Édes, mikor elalvás előtt vagy után időnként Tai Csizik és nyekereg hozzá, vagy éppen csak figyel a szép szemeivel. 1szerűen imádom!

Tegnap:

Ma:

Szia Világ!

De jó, ha tiszta az a pelus!

Mert 1szerűen szép!

Kemény meló!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr4738414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.10.29. 14:53:46

Szia Benedek :) Természetes is a helyzet, hiszen az ösztöneid dolgoznak ezerrel, meg volt is időd felkészülni, és nem a 9 hónapra gondolok. Már most látszik a soraidból, hogy mennyire elvarázsolt a kisfiad, és szerintem megérkeztél álomországba :) Jó persze mindig vannak, lesznek nehéz napok, de úgy összeségében csodálatos dolog anyukának lenni ennél jobb nincs is.

szilvi 2008.10.29. 17:39:33

A harmadik kép nálam abszolút favorit! :-)
Amúgy tökre megértem azt, amiről írsz. Én Panninál éreztem ugyanezt a természetes kontinuitást.
Hajrá, csak így tovább! Szép család vagytok! :-)

Niki- picurAnyu 2008.10.29. 19:32:47

Már 2 hetes? :O Biztos???? Nem számoltátok el magatokat. ;)
(Ó, de hülye kérdés, de mintha csak tegnap született volna!)

Lusthie 2008.10.30. 10:14:20

Druszám: köszönöm!
PicurAnyu: bizony. Ha időre jön, akkor meg ma 1 napos....

Niki- picurAnyu 2008.10.30. 11:53:39

Hihetetlen, hogy nálatok hogy rohan az idő. :) Nálunk ennek ellenére valahogy nem rohan. ;)

Maya · http://qqcs.blog.hu 2008.10.30. 12:23:05

Jól csinálod... :) Látszik rajta is :) De, ti ezt már lezsíroztátok még koleszos korában ;)

Nahát... Hát van apás fotó is? Meg van anyás fotó is? Sok lesz még, ugye?

Türelem, kitartás, nyugalom és önbizalom! Ezek kellenek nektek most. De, gyanítom, ilyen dolgokat mindenki ezerrel küld felétek tudat alatt is :) Na, és leginkább sok-sok-sok-sok szeretetet :)

Lusthie 2008.10.30. 14:24:51

PicurAnyu: majd fog rohanni! :-))))

Maya: nem akarlak titeket elrettenteni, úgyhogy túl sok apás-anyás nem lesz :-))))
Puuuuuussssssssssssssssz
süti beállítások módosítása