Dackorszak

2010.04.01. 15:48

A NagyKönyv(ek) azt írja, hogy az első dackorszak 2 éves kor körül kezdődik. Én úgy gondolom, hogy a 17.5 hónap még azért nem számít ebbe az időszakba, de a KisFiamnak erről más a véleménye.

Benedeket szinte mindig kaja után szoktam pelusozni, mivel rendszerint utána trotyizik és nem szeretném, ha a peluscég belőlünk gazdagodna meg, viszont, ha felébred az ebéd utáni alvásból, általában kap tiszta pelust, mert ilyenkor már ritkán trotyizik, pisi meg bőven van.

Történt tegnap, hogy GonoszAnya disznó módon a már megszokott menetet akarta követni, így az ébredés után feltette KicsiFiút a pelusozóra, aki olyan irdatlan hisztibe kezdett, mint még soha. GonoszAnya próbálta megnyugtatni, de nem ment, a hiszti viszont egyre durvább lett. GA fogta KicsiFiát és gonosz módon letette a földre, majd közölte vele, szóljon, ha abbahagyta. Na ez odáig fajult, hogy KicsiFiú pörgött, verte magát és 1, azaz egyetlen egy könnycseppet produkálva üvöltött tovább. GA persze fogta a fényképezőgépét és levideózta - bár a szaftos részek már lemaradtak, mivel KF addigra eléggé elfáradt -, majd miután KF kezdett kicsit lecsöndesedni, GA csak átpelusozta, aki azért jobban viselte a dolgot. Az egész kb. fél órán át tartott. Végül GA fogta a tiszta pelusos KicsiFiát, kivitte a nappaliba, betette az etetőszékbe és mosolygások közepette szépen megetetett vele egy egész Tejszeletet. Királyság!

Második felvonás, nehogy már unatkozzon GA. Reggel Apa irány dolgozni, GA + KF shopppingolni, aztán uccu még Gekko előtt a játszótér, fáradjon csak az a gyerek. Minden királyos, Nagyanyja is megérkezett. KF szépen játszik,  max. méltatlankodik, mikor GA fogja Őt és beteszi a babakocsiba. Idő van, irány a Gekko, ahol kiderült, hogy a csajszi beteg, GA meg nem akarja KF-t bevinni, mivel épp ma 2 hete, hogy megkapta az influ oltást. Szóval uccu vissza a játszóra. Nyugis játék, aztán irány a Meki, ahol üveges kaját nem melegítenek úgy látszik, csak itt nem..... 2. ötletként hajrá a közeli kifőzdébe. Királyság, kaja megmelegítve, GA is beszerezte a főzelékét. Mivel gyönyörű az idő, GA gondolta, jó lesz kint enni. Na ja! Ember tervez, gyerek áthúz. KF az első két kanál után úgy döntött, nem kér többet, a sajátjából tuti nem. Megkóstolta GA hamiját, de persze a tökfőzelék sem volt 100-as, úgyhogy HISZTIIIIII, mert az kell. A környékről már mindeki odacsődült, hogy megnézzék, ki is nyúzza ezt a gyereket. GA közölte KicsiFiával, hogy semmi gond, ha nem eszik, max. éhes lesz és szóljon, ha abbahagyta a hisztit, de az csak folytatta. GA végül megszánta és kivette a babakocsiból, de persze HisztiKukac csak nem hagyta abba eme kellemes foglalatosságát. Hmmm... Kinek is kellemes? No mind1. Végül GA leültette egy székre, ahol még hüppögött néhányat, majd mikor végre megnyugodott, elindultak. Kézenfogva, mosolyogva. Ki is győzött?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr481887141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása