Megpróbáltuk

2010.04.22. 16:22

2010. április 6. kedd

Ellentétben az előzővel, amikor (majdnem) minden részletről beszámoltam, most úgy döndöttem, nem verem nagy dobra, mire is készülünk...

Aki eddig olvasott, az már sejtheti, miről is akarok írni. Szóval igen, újra belevágtunk. Hogy mibe is? A lombikba. Igaz, nem úgy, mint az előzőbe, hiszen van 10 fagyibabánk - azaz csak volt -, így nem kellett megint végigcsinálnom azt a kemény procedúrát, mint anno, szóval most lájtosabban vágtunk neki az anyaság-apaság kezdeti rögös útjának.

Előző ciklusom 21. napján elmentem vérvételre, hogy megnézzük, volt-e pé-m. Volt, a progim 9.6 volt. Délután felhívtam Dokibácsit, aki rábólintott a kezdésre. Mióta szültem + az azóta is folyamatosan szedett gyogyi jótékony hatásának következtében, az amúgy kiszámíthatatlan ciklusom végre teljesen kiszámíthatóvá vált, úgyhogy mikor megjött, az első napon el is kezdtem magam szúrni. Érdekes érzés volt újra a tűhöz nyúlni /jól hangzik, mi? :)))/. Totál természetes volt, abszolút nem izgultam, csak csináltam, mert "kell". A harmadik napon elkezdtem az előírt gyogyikat is szedegetni, majd a kúpot is használni. Április másodikán, azaz Nagypénteken reggel elmentünk uh-ra, édes kettesben Benedekkel. Tiszta haszon gyerkőccel menni, főleg egy ekkorával, mert tuti, hogy egy idő után elveszti türelmét, így inkább behívnak előre, nehogy a váróban üvöltsön. Eredmény: 9-es nyh, ami azt jelenti, hogy kedden ébresztés, szerdán ET. Elég jók az esélyeim, mivel 4 fagyibabából 3 szépség szépen ébredt. Izgi.

Ez a lombik több dolog miatt sem lesz olyan, mint az első.

Hogy mik is azok?

1. Már van egy babónk.

2. Ennek következtében, kevésbé parázom, mi lesz, ha nem sikerül (úgyis fog). megj.: majd a következő :)

3. Miért is ne sikerülne, hiszen az első is elsőre összejött. megj.: azért kétszer nem lehet mákja az embernek :)

4. Tutira nem lesz nagy agyalás, mivel Benedek igencsak le fog foglalni.

5. Messze nem fogom tudni magam annyira kímélni, mint KicsiFiúnál, mivel nem lehet megmagyarázni egy másfél évesnek, hogy bocsi, nem tudlak felvenni, mert most nem emelhetek. Szóval úgy vagyok vele, ha Kistesó velünk akar maradni, akkor így is lesz.

2010. április 7. szerda

Reggel sütöttem egy jó nagy adag gofrit, amit be is vittünk az Intézetbe. Örültek neki :). 10 körül értünk oda. Elég sokan voltak, de engem szinte rögtön fel is kísértek a felső részbe, ahol az ágyak és a műtő van. Itt szokták a punkciókat és az ET-et is csinálni. Amikor felmentem, 4-en feküdtek, de aztán ők haza is mentek, így egyedül maradtam. Amitől kicsit féltem, hogy fájni fog a szülés utáni gigszer miatt a tágítás, szerencsére nem jött be. Most nem volt olyan ünnepélyes a transzfer, mint 2 éve, viszont tök jó volt, mert egy nagy monitoron végig nézhettem, hogy kerül a 3 embryo a helyükre. Nem volt semmi, ahogy mindhárom ki lett lőve :). Ezután még majd' 1 órát feküdtem, aztán hazamentünk. A Zuram és Benedek ez idő alatt kint mászkáltak, úgyhogy legalább a környéken voltak., én meg örültem neki, hogy nem nekem kellett hazafelé vezetnem.

Eredmény? Majd két hét múlva. Legalábbis, ha kibírom, hogy addig ne teszteljek, bár erre kicsi az esély.

2010. április 18. vasárnap

Pocakgörcsölgetés, derékfájás. Ez még jó is lehet.

2010. április 19. hétfő

Tesztelés (mert anno Benedeket már két nappal a "kiírt" napnál kimutatta a papírcsík). Negatív. Még nem adtam fel.

2010. április 20. kedd

Tesztelés. Ismét negatív. Feladtam. Fáj a vesém is, minit már vérezgetek, úgyhogy tuti meg fog jönni.

2011. április 21. szerda

Tesztelés, elvégre ma van a hivatalos tesztnap. Persze negatív. Hülye dolog, amikor tudod hogy ott vannak bent, csak éppen nem tudod őket előcsalogatni. Ez azért más, mint az inszem. Bűvöltem én azt a rohadt tesztet, de csak nem akart csíkosodni. Vérezgetés? Na az érdekes, mert mára konkrétan eltűnt, még a pocakgörcsölgetés és vesefájás is.

2011. április 22. csütörtök

Tesztelés. Az utolsó. Negatív, amin már meg sem lepődtem, viszont még nem jött meg. Tegnap óta nem szedem a gyogyikat, nem használom a kúpot, csak meg fog jönni. Sikertelen lombikom ugyan még nem volt, így nem tudom, mikortól kell ünnepelnem, viszont anno az inszemeknél szinte azonnal, a progi ellenére megjött. Na majd kiderül, mi lesz.

Szomorú vagyok-e? Persze. Nincs sztem olyan ember, aki a kudarcot 100%-osan pozitívan fogná fel. Természetesen nem vagyok magam alatt, hiszen nincs rá okom. Egyszer már átélhettem a várandóság szépségeit, a szülést, a kezdeti nehézségeket. Itt van a gyönyörű Kisfiam, akit imádok. Vannak barántőim, ismerőseim, akiknek még ez sem adatott meg, nem szabad mohónak lennem! Persze teljesen nem adtam el, hiszen van még 6 fagyibabánk, ami két lehetőség, ill., ha még úgy gondolom, stimusra is tudok menni. Utóbbinak kicsi az esélye, de a két fagyist még biztosan meg fogjuk próbálni.  Tb-sre legközelebb novemberben tudunk menni, addig pedig kiélvezzük a tavaszt, a nyarat, megyünk bicajozni, csavarogni. Érdekes, de mikor felhívtam Tanár urat, hogy elmondjam, nem sikerült, annyit mondott, hogy kicsi még az a gyerek. Van benne valami. Talán még túl korai volt most belevágni. Talán Benedeknek és nekem is idő kell a kistesóhoz. Talán valóban nem volt még itt az ideje, viszont úgy voltam vele, hogy próbáljuk meg, mit veszíthetünk? Ha nem sikerül, annak úgyis oka van. Ha meg a többi sem sikerül? Akkor elfogadom, hogy nekem az a sorsom, hogy egy gyermekem legyen. És akkor mi van? A Világ (egyik) Legjobb dolga már "megvan". Ráadásul, így könnyebben és többet tudok Benedekre figyelni, foglalkozni vele. Nagyon szeretném még átélni a csodát, nagyon szeretnék Kistesót Kicsifiúnak, nagyon szeretném látni, milyen bátyó válik belóle, de ha nem adatik meg, mert az Égiek úgy gondolják, akkor egyke lesz a Kisfiam, én pedig boldog leszek, hiszen ANYA vagyok.

Megj.: a "megj.:"-ek 2010. 04. 22-én íródtak

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr641899721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2010.04.26. 14:34:53

Hm... sajnälom, pedig mekkora hir lett mär volna, hogy eskimot värtok :o) (bär csendben megjegyzem es nem azert, mert bärmifele halväny remenyt szeretnek benned csiholni) barätnömnek 3. probälkozäsra sem sikerült (megjött neki a verzese rendesen fel even keresztül) aztän 6 honap utän mikor keszültek mär a következö bentlakäs kialakitäsära elkezdett gömbölyödni a pocak :o) ) egy fagyibaba elbujt valamelyik pocakgömbletbe es meg meg is kettözte magät, hogy erössebb legyen :o) 2 evesek az ikrek :o)
De hät csak hajrä, hajrä!!!!!

Lusthie 2010.04.26. 16:33:03

@Csigamami: aztamindenit! nem semmi! tényleg jól elbújtak :))))
süti beállítások módosítása