2.5

2011.04.15. 13:38

Ismét eltelt egy hónap, úgyhogy legalább a szokásos beszámolóval jelentkezem.

Dumál, dumál, dumál. Folyamatosan és szépen. Néha én is nézek, hogy hol hallotta azokat a kifejezéseket, amiket használ, de aztán mindig rájövök :).

Sokat eljátszik egyedül, ugyanakkor sokat igényli is a társaságunkat. Édes, mert hol egyikünket, hol másikunkat. Ma reggel, mikor átjött hozzánk, mindkettőnket kérte, bújjunk hozzá.

Komolyan ki tudja osztani a feladatokat, igencsak tudja, hogy mit akar. Igazi Diktátor.

Evés-ivás. Inni még mindig szinte csak vizet iszik, csak nagyon ritkán kér gyümilevet, amit azért nem nagyon bánok. Teát viszont egyáltalán nem. A kajában is eléggé válogatós, mikor milyen hangulata van, bár halacska és sültkrumpli bármikor jöhet. No meg palacsinta.

Úszás: egyre ügyesebb, egyre önállóbb. Két hete még azért kellett fűzni, hogy merüljön, most viszont azért kell küzdeni, hogy víz fölött maradjon, ami lássuk be, nem egyszerű. Hihetetlen, mennyire élvezi a vizet.

Szundi: érdekes, mert pár hete már nem igényli, hogy hintázzunk, délután és este is bemászik az ágyába, vagy mondja, hogy "aludni menni!", viszont maga mellé rendel, hogy simogassuk a hátát. Olyan jó látni délután, ahogy elalszik.

Szeretlek: háááát nem nagyon mondja, de mikor én mondom, vagy hümmög, vagy azt mondja, hogy igen :). Ezzel szemben, egy csomószor odaszalad hozzám és átölel. A múltkor azt játszotta, mikor én a füriben voltam, hogy beszaladt a nappaliba, aztán hozzám, adott egy puszit a combomra és visszarohant. 

Nagyfiú. És imádom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr532828178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2011.04.18. 23:00:36

:o) Édes ez a kölök :o)

Csigamami 2011.04.18. 23:01:17

majd kommentelek többet is, de mindjárt eltörik a gyufaszálhad, ami a szemeimet támogatja :o)
süti beállítások módosítása