A Zuram tegnapelőtt fasírtot rendelt. Én annak rendje-módja szerint be is kevertem, de gondoltam, most nem a szokásos jénaiban fogom megsütni, hanem egy tégla formájú edényben. Rossz ötletnek bizonyult, mert egyszerűen nem akart megsülni. Közben meg is kóstoltam és szomorúan tapasztaltam, hogy annyira sós lett, hogy ehetetlen. Na akkor most mi legyen? Kidobni luxus lett volna, így kiszedtem egy serpenyőbe, kapott egy kis vizet és egy nagy doboz tejfölt. Ez már valami, de a sós íz még csak ott volt. Először karikákra vágott krumplit akartam sütni és azzal rétegelve letenni, a Zuram tésztát főzött volna hozzá, de végül rizs lett a befutó. Megfőztük, összekevertem, kivajazott jénaiba tettem és még mindig hiányzott vmi. Akkor eszembe jutott, hogy talán van itthon zöldbabkonzerv. Szerencsére volt, így kiszedtem a fele húsos cuccot, középre a zöldbab, tetejére sajt került és összesütöttem. A végeredmény piszok jó lett, csak a másnapi pali kapott 3 tojás helyett kettőt, mert ennyi maradt, de azért az is elfogyott  :).

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr492882147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása