24+6+1

2011.05.15. 17:14

Egyre nehezebb számon tartani a hónapok számát, talán már fel is kéne adnom a számolgatást, a lényeg, hogy ismét hófordulóhoz értünk.

Jó kis meglepi volt Kicsifiamnak, mivel átélhette élete első koncert élményét, Halász Judit nénivel. Gondolom, jól érezhette magát, mert csak akkor láttam, mikor megérkeztünk, majd mikor vége lett. Nekem bejött :-). 

Sok változás nincs, max. h egyre választékosabban beszél, ill. a hisztijét még jobban lehet kezelni, totál jól meg lehet vele beszélni a dolgokat.

A múltkor néztem nagyot, mikor az autóból rámutatott az egyik házra és a következőket kérdezte: "mi van abban az épületben?". Hihetetlen, hogy már miket tud.

Még a vasárnapi bulin kezdtem el ezt a bejegyzést, úgyhogy akkor még nagyon friss volt az élmény. Benedek tényleg piszkosul élvezte, Apájával előrementek az őrjöngőbe :). Érdekes volt, mert már többször betettük neki épp ezt a dvd-t, ill. ugye otthon is hallgattunk már HJ lemezt, de vhogy nem nagyon hatotta meg, max. 2-3 szám. A koncert óta viszont már kétszer be kellett neki tenni, ráadásul mikor mentünk a pécsi Árkádba, látta a plakátot és teljesen belelkesedett, mondta is, hogy ott voltunk, nagyon édes volt.

Ez itt a fotó helye....

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr352905783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csigamami 2011.05.20. 22:56:12

Azt anno Bende is élvezte, pedig csak 10 hónapos volt :o) Hangosan énekelte, hogy : LÁLÁLÁ :o) Csudajó és akkor azt tapasztaltam, hogy a szülők jobban élvezték, mint a gyerekek :o) Én még el is pityeredtem... :o)
süti beállítások módosítása