3 leszek!

2011.09.15. 21:56

Már hetekkel ezelőtt tanítgattam Benedeknek, hogy most már ne azt mondja, hogy "kettő fél", mikor kérdezik, hány éves, hanem, azt, hogy "három leszek!". Vmelyik nap valaki épp érdeklődött, mennyi idős, mikor halkan mondta, hogy "kettő fél!", majd elgondolkozott és közölte, hogy "három leszek!". Annyira édes volt, ahogy lehetett rajta látni, hogy végiggondolta a dolgot, mennyi is az annyi :). Szóval még 1 hónap van hátra és Kicsifiam 3 éves lesz. Aztán rá két hétre meg már ovis. Azt hiszem, nagggggyon nagyfiú már!

Szinte egész nap beszél, max. akkor van csendben, ha alszik. Idegenekkel is simán totál jól elbeszélget.

Mostanság nagy játék, főleg fürdésnél, hogy Apa szörny. Ilyenkor jön, megszagolja és közli, hogy jön a szörny és elviszi a büdi gyereket, B meg hangosan kacag. Nem is nehéz fürödni vinni :). Viszont az a baj, hogy az utcán is ijesztegeti a gyerekeket. Azaz konkrétan, ha pl. motorozik, eléjük gurul és kiabál. Tegnap a Lurdyban egy kislányhoz ment oda, aki épp fagyizott és picit megbökte a hasát. Most ugyan nem kiabált és szerencsénk is volt, mert a kislány nem dobta el a fagyit, de rosszabb is lehetett volna.

Ma nagy síráson vagyunk túl, ugyanis estefelé elkezdte fájlalni a kukiját. Időnként azt is mondta, hogy viszket, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy gombás lett. Király. Bekentem canestennel, amitől totál nem volt boldog. Bevallom, én el akartam vinni az ügyeletre, nehogy az legyen, hogy a lenövés miatt esetleg begyulladt, de Apa nem látta ennyire tragikusnak a dolgot - mondjuk anno ugye ő volt az, aki nem huzogatta rendesen, ezért tapadt le.... -, úgyhogy nem mentünk. Este már tejcsit sem kért, alig bírtam átöltöztetni, de pont megláttunk a szobában egy nagy bogarat, így totál jól elterelődött a figyelme. Szerencsére a sírás is abbamaradt és a bogár is meglett. A Zuram szerint hőscincér volt, úgyhogy tudtam is poénkodni. Átöltözés után hintáztunk, amit már régen nem tettünk, majd Benedek szólt, hogy kéri a hálózsákját és vigyem aludni. Simán elaludt és bízom benne, hogy nyugodt éjszakája lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr213230560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása