Pornósok

2007.09.24. 20:54

Döbbenet! Épp most néztem az egyik kereskedelmi csatorna felemelő műsorát, amiben pornó"sztárokat" szólaltattak meg. Ami óriási hiba volt. És itt nem arról van szó, hogy bármi baj is lenne a lányokkal. Legalábbis a munkájukkal. A kb. 6-7 lányból egyetlenegy beszélt normálisan. Igen. Normálisan. Pontosabban ő volt az egyetlen, aki nem sejpített, nem raccsolt és még jól is nézett ki.

Nem értem, hogy mi a fenéért erőltetik az olyan csajokra a beszédet, akiknek egyszerűen nem megy? Hiszen a foglalkozásukból adódóan nézni kell őket, nem hallgatni. Egy telepírszingezett, feltöltött ajakkal nem lehet könnyű a beszéd. Ráadásul szükségük sincs rá. Vagy mostanság divat a pöszeség? Manapság miért nem figyelnek arra a szerkesztők, hogy olyan embereket szólaltassanak meg, akik beszélni is tudnak? Régen nem volt elég, ha csak csinos volt az alany. Ok. Nem riporterekről van szó. De akkor is. Sajnos lassan már ott tartunk, hogy a bemondók sem tudnak normálisan beszélni. Miért lesz manapság bárkiből "sztár"?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr2175954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása