Szombati dodozás

2007.10.27. 11:07

Piszkosul fájt reggel, hogy megint hajnalban kellett kelnem. Valahogy ilyenkor simán elfelejti az ember, hogy a héten ez csak a negyedik munkanap, ill. jövőhéten csak hármat fogunk dolgozni. Nem is értem, hogy a fenébe bírtuk, mikor még a "régiszépidőkben" minden második szombaton munka, vagy suli volt! Mondjuk én akkor még suliba jártam, de hát az sem volt jobb. Eddig szerencsésnek mondhattam magam, mivel igen ritkán kellett szombaton dolgoznom. Talán egy kezemen össze tudom számolni, hányszor. De jó is, hogy ezt megszüntették a második szombati melót! Így is annyira rövidek a 7végék! Ráadásul most csak a holnap lesz. Nem is tudom hirtelen, mihez kezdjek ilyen sok szabadidővel :-) Lehet, hogy ki sem kelek az ágyból?

Viszont a mai napban a legjobb az, hogy

1. remélhetőleg max. 1 órakor el leszek engedve - a remény hal meg utoljára -,

2. meló után pedig húzok a Dagályra, ahol talizom a barátnőmmel és talán egy haverral is. Baromira hiányzik már az úszás, ráadásul még elég jó idő is van. Jujjjjjj, de várom már a ma végét! Na jó! félidejét :-)

Ja! és ami még nagy előnye a mai napnak, hogy normálisan lehet közlekedni az utakon. Reggel simán kb. 30 perc alatt beértem a melóhelyemre, holott a héten már többször is sikerült ugyanezt az utat másfél óra alatt megtennem... Nem is olyan rossz ez a nap! :-)

De az! egy nagy szar! jól megszívtam! Mostmár csak remélhetem, hogy 5-kor talán hazamehetek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr51209621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása