Ismét egy hosszú 7vége

2007.11.04. 15:55

Hosszú 7vége lévén igencsak  kihasználtuk a szabad napokat.

Csütörtökön elmentem végre a Dagályra, úgyhogy úsztam is egy jót. Sajnos nem eleget, mert a drága nagylábujj-körmöm még mindig nem esett le, a ragtapasz - mégha vízállónak is árulják - viszont annál inkább. Szóval összesen csak 1 kilométert sikerült úsznom, de a hosszú kihagyás után ez is baromira jól esett. Az usziban találkoztam egy haverommal, így társaságom is volt a pihisebb "húslevesben" is. Persze azóta is hallgatom a Zuramtól, hogy "aki randizni volt...". :-)

Pénteken korán eljöttünk otthonról, mivel jött a takinéni. Elmentünk a Kikába, mert kanapét szeretnénk, majd az Europarkba ajándékot venni, mivel ebédre családlátogatásra mentünk, ahol felköszöntöttük a húgomat utólag a szülinapján. Jó volt kicsit a családdal lenni. Húgomtól sikerült beszereznem 1-2 jó zenét, csak lenne már jó a laptopom, hogy át tudjam tölteni a Podkámra!

A szombat volt a csúcs! Reggel visszamentünk a Kikába, megrendeltük a kanapét. Utána bementünk a belvárosba, mert délben anyósomékkal találkoztunk a Menzán, az egyik kedvenc kajáldámban. Mivel korán értünk oda, sétáltunk egy nagyot, szerencsénkre eszméletlen szép idő volt. Hami után elmentünk a Szépművészeti Múzeumba, mert kíváncsi voltam a Hundertwasser kiállításra. Nekem baromira bejött! Egyszer, évekkel ezelőtt már láttam néhány művét, akkor a várban volt kiállítása, és az is nagyon megragadott. Ez a mostani természetesen még nagyobb volumenü volt. Szóval érdemes megnézni.

A múzeum után séáltunk egyet egészen az Andrássy úton lévő Lukács cukrászdáig. Még sosem voltam ott. Tök hangulatos és piszok finomak a sütijeik! A lábam eddigre már kezdett kissé fáradni, de hősként visszafelé is sétáltam a földalattizás helyett :-). Különbenis! Bűn lett volna a föld alá bújni, mikor iszonyatosan szépen sütött a nap!

Ma már vasárnap van. Mosás, vasalás, pihi vár még rám.

Remélem másnak is ilyen tartalmasan és jól telt a 7végéje!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr61217937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása