Katalin-nap

2007.11.26. 11:04

Vasárnap meghívtuk ídesanyámat ebédre, merthogy névnapja volt.

Közölte, hogy tök jó, de Öcsém (!) is meghívta hamizni, így közölte vele, hogy majd utána megy oda. Szóval már ez sem ment egyszerűen. Azaz egy normális családban ezzel nem is lenne gond, de nálunk???

Szombat este még viccesen meg is jegyeztem a Zuramnak, hogy tuti kiszúrás lenne, ha anyut elvinnénk öcsémhez, mert így neki kéne hazavinnie... Na vasárnap rákérdezett anyu, mi lenne, ha elvinnénk őt? Vagy menjünk két kocsival? Brrrrrrrrrr. Utálom a kavarást. És akkor jött, a hovamenjünkkajálni?

Végül úgy döntöttünk, hogy

1. elvisszük anyut, merthogy öcsém úgyis hazaviszi - új autója van ám! -,

2. a közelben megyünk hamizni.

Így is lett. Kajáltunk egy jót, közben meg kitaláltuk, hogy mi lenne, ha elmennénk moziba ketten? 5let királyos.

Még az étteremben anyut felhívta a tesóm, hogy neki fáj a feje... Már megint kifogás, hátha lemondja a látogatást, hiszen úgyis velünk van. Hozzáteszem, drága öcsikém még soha senkit nem hívott meg a lakásába. Ja! ezt már régebben is írtam. Muter mondta, hogy mi is megyünk, bár nem értem, hogy miért, mivel nem akartunk! Legalábbis a Zuram nem, mert mozizni akart, és én is... Max. azért ugrottam volna fel, hátha megkapom a névnapi ajándékomat, amit ugyi még a mai napig nem utalt át. Legalább mondaná azt, hogy vazze! nincs egy fityingem sem! Totál megérteném, de így?! Csak hiteget állandóan :-(.

Aztán öcsém is felhívott, hogy ugye felugrunk egy italra? Úgy érzem, azért a meghívásban az is benne volt, hogy ha már ott vagyunk, akkor majd utána elvisszük anyut haza, hogy neki ne kelljen! A fenét! 30 éves a pasi! Nőjjön már fel!!!

Csak a mi családunkban megy a kavarás, vagy máshol is?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr81242100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása