Visszazökkenés

2008.01.04. 10:37

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tegnap kicsit Garfieldnek éreztem magam, pedig még csak nem is HÉTFŐ volt, bár én nagyon is úgy éreztem. Annnnnnyira rossz volt visszarázódni az otthonlét után a munkába.

Azt hiszem, ezzel nemcsak én voltam így, bár vannak, akik már 2-án, és vannak, akik majd csak 7-én kezdenek el újra dolgozni. Na utóbbiakat megnyugtatom, hogy akkor sem lesz jobb :-))).

Az egész reggel azzal kezdődött, hogy hulla fáradt voltam, mivel Kiskutyunknak éjszaka vakaródzni támadt kedve. Talán még nem említettem, hogy szegényke allergiás, aminek következtében rendszeresen kivakarja magát. Az utóbbi időben már elég szépen helyrejött, de mindig vannak rosszabb időszakai. Na most éppen ez van :-(.

Szóval már éjszaka sem tudtam aludni. Aztán tudatosult bennem, hogy piszok hideg van. Tudatosult? Elég keményen átéreztem, mikor Kutyit levittem... Ja! Hogy már két napja ki sem dugtam az orrom otthonról? Na ez egy másik dolog. Fáztam. Dolgozni kellett menni. Nyűgös voltam.

No és ezek után a kolléganőm azzal fogadott, hogy mé nem látszik rajtam a sok pihi? Na mé nem? Megnézném, hogy néz ki az, aki 31-én bulizott - még, ha otthon is -, majd 1-jén próbált magához térni, másnap meg dolgozni kellett mennie. Perszepersze, én még ráhúztam egy napot. De akkoris! Úúúúgy szeretnék még pihenni!

A pihi azért most 7végén sem fog menni, mivel szombaton lesz az első hospitálásom a legkisebbekkel. Várom is, meg nem is. Várom, mert érdekel az egész, elvégre ezért is kezdtem el a sulit, ill. kicsit félek az egésztől, hogy fog ez nekem menni. De talán csak nem leszek olyan béna! Ráadásul Szilveszterkor együtt buliztam az akkor már majdnem 4 hetes Lucával, úgyhogy sikerült némi tapasztalatot szereznem, hogyan kell megfogni egy icipici csecsemőt. No meg a csecsemőuszin nem is nekem kell fogni a babákat, hanem a szülőknek, kivéve, mikor bemutatjuk a feladatot. De ez is majd csak jövőhéten lesz, mikor már gyakorlat lesz ebből a korcsoportból. Most csak külső megfigyelő leszek.

Hétfőn meg vizsga sporteü-ből. Tanulni is kellene. Na majd a 7végén ;).

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr96284214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása