Végre!

2008.02.12. 10:54

Tegnap, hosszú idő után végre barátnőm is eljutott odáig, hogy visszakapja gyönyörűséges virágocskáit. Az egészben a csattanó az, hogy én már kb. két éve megmondtam, hogy tutira egyszerre fogjuk tolni azokat a bizonyos babakocsikat. Úgy érzem, ennek most jött el az ideje  és talán megint csak be fog igazolódni, hogy Banya vagyok ;-).

A lányzó 1ébként többszöri nekifutással sem jutott még soha idáig, vmi baromság miatt mindig le kellett állítani a stimukat. Talán  itt is be fog bizonyosodni, hogy mindennek megvan az oka és mindennek el fog jönni az ideje! És a babázáshoz most van itt az idő! Nálunk tutira :-)

Drága barátném! Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és végre Te is át tud élni azt a bizonyos várandósságot, másállapotot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr38336045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása