Rémálom és para

2008.03.03. 11:13

Elég pocsék éjszakám volt, alig aludtam. Szombat óta szurkál és húzódik az alhasam, ami ugyi simán jó lehet, merthogy remélhetően tágulnak a méhszalagjaim. Ez rendben is van, az viszont már nagyon nem tetszett, hogy mikor hanyatt feküdtem, piszkosul fájt a hasam. De nem alul, inkább a köldököm körül és feljebb. Mintha a beleimnek nem tetszett volna valami a hétvégi hamiból. Remélem, csak ez lehet az ok, mert aggódom. Asszem, ma szinte egész nap vízszintesben leszek.

Délelőtt már kicsit jobb volt és talán az alhasam is javult. Tudom, míg nem görcsöl, nincs baj! És nem is lesz! Szóval most imádkozom, hogy ne is legyen! Szerdán megyek qqcsra és nagyon bízom benne, hogy akkor mi leszünk a világ legboldogabb emberei, mert Dokibácsi azt fogja mondani, hogy minden rendben! Egyszerűen nem mondhat mást!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr86363144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása