MacBook

2008.03.16. 19:50

Hmmmmm....

Miután kinyírtam a már amúgy is örökölt laptopomat, az én drága Uram kitalálta, hogy kapok tőle egy MacBook-ot, aminek persze piszkosul örülök. Próbáltam lebeszélni, vagy legalábbis rávenni, hogy vegyünk egy ócsóbbat, de Ő azt mondta, hogy nem, ezt fogom kapni és punktum, merthogy szte ez lesz nekem a tökéletes. Hát a fene sem fog vele vitatkozni :-).

1ébként igaza van, mert egyszerűen gyönyörű a gép. Pici, fehér - pedig csak bizonyos dolgokban tudom elviselni a fehér és a piros színt, és ez épp az "elviselhetők" közé tartozik, mint mondjuk egy piros Ferrari is... - és Apple Macintosh. Hogy ez mit jelent? Még én sem tudom, de látatlanban és nőként a magyarázat annyi, hogy nem Microsoft oprendszere van, hanem Macintosh, szóval totál más. És ez mivel fog járni? Háááát két eset van.

1. Vagy piszok könnyen meg fogom tanulni - állítólag a Zuram se nagyon tud majd segíteni -,

2. Vagy úgy fel fogom magam húzni, mint a sógorom gépén, akinek meg Linuxa van és iszonyat pipa szoktam lenni, mikor néha beülök a gépéhez, azaz az anyósoméhoz - azt is Linuxosította /asszem új szót faragtam/ -, mert nem a régen megszokott Microsoft Windows. Na majd meglátjuk. 1ébként ilyen gyönyörűséges:

http://www.apple.hu/hun/apple/hardware/macbook/

Ja! És talán könnyebben tudom majd kezelni az IPod Nanomat is, mivel ugyi az is Apple! Királyság!

És a lényeg, amit majdnem elfelejtettem, hogy ma két Apple boltban is voltunk, mert naivan azt hittük, hogy csak fogjuk magunkat, besétálunk, kifizetünk egy halom pízt és hazamegyünk az új szerzeménnyel. Hát szép álom volt :-(. Egyik helyen sem volt raktáron, de legalább az totál pozitív volt, hogy az Aréna Plázában lévő üzletben azt ígérték, hogy ha adunk egy nevet és telefonszámot, holnap megrendelik és fel fognak hívni minket, hogy mikor lehet érte menni. Még előleget sem kellett fizetni. Félve megkérdeztem, hogy mennyi idő, míg beszerzik, mire a srác szintén félve közölte, hogy max. 3 nap. Ja! Így azért mindjárt más a leányzó fekvése! Azt hittem, hogy több 7ről van szó. Szóval megadtuk az elérhetőséget, és most várunk és bízunk :-). 1ébként a másik üzlet a MomParkban volt, de ott már nem kérdeztük meg, hogy mennyi időt kell várni a beszerzésre, de nem hinném, hogy többet. Majd kiderül, én bízom benne, hogy mielőbb kipróbálhatom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr84383584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása