Maccaptam!

2008.03.20. 09:13

Bizony ám! Tegnap a Zuram beállított az én gyönyörűséges, új laptopommal! Szerencsére eddig még nem húzott fel túlzottan a használata, mert annyira nem gáz, csakhát ugyi mégsem windows. Például még lövésem sincs, hogy a fenébe kell itt sorkizártra rakni a szöveget, merthogy nem jelenik meg a szokásos formázási cuccos. Majdcsak egyszer megtanulom! Vagy nem :-) 1ébként elég könnyű a használata és hát picike az egész gép.

Mire nem sikerült még rájönnöm? Pl., hogy lehet egy ablakot totális képernyőre rakni. Nem kell hülyének nézni, nem olyan ecccccerű ám! Legalábbis még nekem! Soha az életemben nem volt még mac a kezem alatt. Aztán még. Szimplán nincs rajta delete gomb. Vagy legalábbis nincs ráírva. Mondjuk tegnap még a sima @ megtalálása is komoly keresést igényelt, de végül csak meglett.

A másik, hogy nekem kicsit hiányzik a „home” és "end" billentyűpáros, de aztán lehet, hogy ilyen is van, csak még nekem nem sikerült felfedeznem.

Az iPod Nanokámmal még nem próbáltam, de ami késik, nem múlik. Gondolom, csak jól működnek 1ütt, hiszen mindkettő Apple! Na mingyá le is tesztelem!

Van rajta helyes kis iPhoto, ami úgy tűnik, hogy nem bonyolult, ill. a Zuram rakott fel OpenOffice-t is, úgyhogy majd szövegszerkeszthetek is.

Szóval összességében nagyon tetszik, csak még hiányoznak pl. a megszokott formázási dolgok, de majd megtanulom jól! Ha esetleg olvas egy mac felhasználó, szívesen venném az 5leteket.

/sajnos a formázást egyelőre a régi gépen sikerült csak megoldanom :-(/

Juhéjjjjj! a Zuram segítségével megoldódott a probléma! Úúúúúgy imádom azt a pasit! Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr78388870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása