Sportszervezés vizsga

2008.05.14. 22:25

Nah ezen is túlvagyok. Háááát nem mondanám, hogy sokat készültem rá, de azt hiszem, ennyi éppen elég is volt. Na jó! Még talán 1x át kellett volna olvasni az anyagot és akkor már igazán eleget is tanultam...

A vizsga nem teszt volt, bár a tanár így hívta, hanem kérdésekből állt, amiknél zárójelben ott volt, hogy hány helyes válasz van, ill. volt még két 10 pontos feladat is.
Tudom, hogy nem szép dolog, de persze a tenyerem ismét jó szolgálatot tett és most még a Karolina úti dugónak is örültem. Hogy miért? Tudtam közben tanulgatni és irogatni a kezemre :-). Pfújjjj! Rossz kislány! De bevallom, nem igazán érdekel, a holnapi babauszi záróvizsga most sokkal jobban izgat. Ha a sportszervezés nem sikerül, még mindig mehetek pótra, viszont babauszin gázos lenne beégni.

Azért kíváncsi vagyok, hányas lesz a mai iromány, bár a legfontosabb, hogy görbüljön. Már nem merek semmi jóra számítani, mivel a gimnasztika vizsga után úgy éreztem, hogy simán jó lett, erre érdekesen sikerült és még mindig nem értem, hogy miért lett csak 2-es. De azért annyira nem érdekel, hogy utánanézzek, mert lássuk be, az akkor tanulásra fordított idő simán arányos a kapott jeggyel. Szóval a lényeg, hogy megvan, a többi meg kit érdekel? A gimnasztikának amúgy se sok köze van az úszáshoz...

1ébként ma meg úgyis a nemtanultak totális nyugalmával ültem bent. Igaz, kicsit beszélni is tudtunk, és a tanár is segített, szóval már csak fog görbülni az a jegy!
Na majd kiderül, most viszont húzok, hogy átrágjam magam a 90 teszten, amiből holnap fogok vizsgázni. Uccu neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr74469209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása