Biziosztó

2008.07.10. 21:25

Ismét lezárult egy korszak. Mostmár tuti, hogy vége a tanulmányaimnak. Legalábbis egyelőre. Kedden a TF-en, ünnepélyes keretek között kiosztották a sportoktatói, sportmenedzser biziket, ill. a mesteredző kitüntetéseket. Nem volt olyan "igazi" diplomaosztó, sőt leginkább a mesteredzőknek szólt az egész, ami érthető is, de aztán mi is megkaptuk a saját kis papírkáinkat. Be kell valljam, jó érzés volt! És furi. Elkezdtem és be is befejeztem, amit a fejembe vettem.

Azért hiányozni fognak a hétfői sulis napok, a társaság, az uszoda. Bízom benne, hogy idővel sikerül majd újdonsült szakmámat kihasználnom, szeretnék majd úszást és babaúszást is oktatni. Van egy titkolt vágyam, amiben kollegína-barátnőmnek is szerepet szánok, csak hát kérdés, hogy sikerül-e. Ez még álom, de ugyi az álmok időnként valóra válnak :-).

Mivel elég jó társaság jött össze, úgy tűnik, talán sikerül majd összehoznunk egy bulit is. Jó lenne. No meg az is, ha még ott tudnék lenni :-). Bízom benne, hogy azért továbbra is tudjuk tartani a kapcsolatot, kár lenne, ha szem elől tévesztenénk egymást.

Aztán megint kitalálhatom, hogy mi lesz a következő lépés, milyen suliba vágom a fejszém. Persze terv már van, de néha belegondolok, hogy tiszta dili vagyok, mivel konkrétan nem szeretek tanulni. Mi lenne, ha még szeretnék is?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr41562850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.07.11. 06:33:28

Hipp-hipp-hurrrá! Gratula még egyszer!

picuranyu · http://picurom.freeblog.hu 2008.07.13. 20:58:03

Szia! Én PandaDorkáéktól találtam ide, és ha nem baj, akkor kilinkeltelek, és szépen végig is olvasgattalak. :) Fantasztikus volt végignézni a pocakfotóidat és az Uh felvételeket. :) Mi jövő héten lépünk be a 12. hétbe. :)

Lusthie 2008.07.14. 11:53:38

Picuranyu: :-) köszi szépen! Gratulálok a 12. héthez!!!!!

picuranyu · http://picurom.freeblog.hu 2008.07.14. 13:24:06

:) Köszönöm, de láttam eltaláltál hozzám is. ;)
süti beállítások módosítása