Beszerzőkörút

2008.07.28. 15:25

Sikerült a 7végén ismét jól kifárasztanom magam. Elsősorban azért, mert péntektől vendégeink voltak, másodsorban pedig azért, mert sokat mászkáltunk. Természetesen nem a vendégek voltak fárasztóak, hanem az, hogy már péntek délelőtt sikerült kikészítenem a derekamat a sok állással. Az esti vacsira előkészítettem két jó nagy adag pizzát, ill. sütöttem egy kis diétás sacher tortát, ami piszok jó lett. Szóval már ekkor eléggé kidőltem.

Aztán jött a szombat. Szépen összeszedtük magunkat, a fiúk elmentek focizni, mi meg hárman, a barátném és a legkisebb fia, kimentünk piacozni, ahol elég jól be is tudott vásárolni. Persze 1-2 babarucinak én sem tudtam ellenállni. Mivel eléggé hüsi volt, jól felöltöztünk úgymint hosszúgatya, zártabb cipő, rövid ujjú felső + még farmerdzseki is. Aztán jött a pofáraesés, mert kb. 10 perc múlva olyan meleg lett, hogy alig bírtunk megmaradni. Még jó, hogy kocsival indultunk neki az amúgy nem hosszú távnak, így le tudtunk hülni a kocsiban. Viszont így már kihasználtuk, hogy hazamentünk és jól betízóraiztunk, majd megint útra keltünk.

A következő állomás a barátnőmnek az OfficeDepot volt, mert a legnagyobb fiúk elsős lesz, én meg bementem a Brendonba. Annó Anyósoméktól és Sóginéniméktől is vásárlási utalványt kaptam a szülinapomra és úgy voltam vele, hogy majd abból veszem meg a légzésfigyelőt, de mivel egy olyan mellett döntöttem, amit ebben az üzletben nem lehet kapni, gondoltam itt a remek alkalom, hogy megvegyem a csomó kisebb bigyót, amire Bendinek szüksége lehet. Vagy inkább nekem? :-). A lényeg, hogy beszereztem a vízhőmérőtől kezdve a cumisüvegmosón át a hajkeféig egy csomó mindent. Utóbbin kiakadt a Zuram, mert szerinte egy pasinak alapból nincs szüksége fésűre, hajkefére meg egyáltalán nem :-). 1ébként a fene sem gondolta, hogy milyen komoly problémát tud okozni egy kisolló, vagy egy hajkefe kiválasztása, de szerencsére a Brendonban nagyon segítőkészek voltak, úgyhogy így azért könnyebb volt a döntés.

A Brendon után meghamiztunk a Mekiben - pfúúúúúúúj, de egészségtelen! -, ami naggggggyon jól esett. Jóvanna! Néha ez is kell! Aztán a végső állomásunk a Decathlon volt. Itt már nem költöttem a manimat, csak kísérő voltam :-). Még én is meglepődtem, hogy mennyi mindent sikerült elintéznünk és mennyire nem csúsztunk ki az időből. 1szerűen naggggyon tudunk! :-) Persze itt is jól elfáradtam, de délután tudtam aludni 10 percet, ami tök jól feltöltött.

És akkor még egy kis beszerzés. Vasárnap, miután elmentek a vendégek, elgurultunk az RS-be, ahol megnéztük a bababútorokat. Úgy tűnik, sikerült végre kiválasztanunk, hogy mik lesznek, de majd csak kb. két hét múlva tudjuk megrendelni a cuccost, de nem baj, mire meghozzák, talán a szoba is ki lesz festve. Azért vettem 4 macis pelust + két törcsit, aztán átmentünk a Teskóba, ahol meg beszereztünk egy halom 56-os bodyt - elég bátor vagyok, de azért bevallom, nagyobb méreteket is vettem már korábban -, talán 3 db rugit, vékony takarót, kiskesztyűt, kissapkát. Szóval asszem ruhailag már elég jól állunk, talán még 1-2 kisgatyót szeretnék oszt jóvan. Lassan, de alakul a molekula.

1ébként, mióta átrendeztem a gyerekszobát, no meg kipakoltam a felesleges cuccosok 99%-át, elég sűrűn előfordulok a bent lévő kanapén vagy a hintafotelben. Bevallom, nagyon jólesik ott ücsörögni, nézegetni, hogy alakulgat a szoba, tervezgetni, álmodozni róla, milyen lesz, ha készen lesz. Azért időnként még mindig hihetetlen, hogy a Kiffiúnk itt mocorog a pocakomban, ugyanakkor furi, mert mégis annyira természetes a dolog. Jól elvagyunk, de azért már egyre jobban várom az igazi találkozást. Bízom benne, hogy ő is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr88588501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.07.28. 18:28:48

A Meki nagyon fini, de tényleg egészségtelen. Azért pocakosan is néha betömte egy pár hambit :) Egészségedre ;) Ez az egyik legjobb része a pocakosságnak, a vásárlás... édes apró holmik beszerzése :)

Lusthie 2008.07.28. 18:32:27

Tényleg nagyon ritkán eszem, ráadásul ugyi a magas ch tartalma miatt egyáltalán nem szabad, időnként mégis elcsábulok. No meg mivel jó lett a terhelésesem, kicsit bátrabb is voltam :-)
Az tuti! Meg amúgy is imádok vásárolni :-)

eszto · http://perszee.freeblog.hu 2008.07.28. 23:20:32

jé :) pont a minap gondoltam rád, konkrétan pontosan arra, amiről most írtál.. nem részletezem, te megtetted :)
Valahol egy blogban (bocsánat nem emléxem kiében) olvastam a légzésfigyelőről, hogy felesleges. Mert milyen tutkó az anyai ösztön. Nálunk hasznos holmi volt! (Nekem mit tesz isten elég gyenge a fülem, plusz légzéskimaradást iccaka vagy nappal nem biztos hogy észrevesz az ember. ne történjen meg, és legyen felesleges a kütyü..) biztos érted, mit hablatyolok..

Lusthie 2008.07.29. 08:42:39

Eszto: pontosan! inkább legyen feleslegesen megvéve és soha ne használva, mint fordítva...
süti beállítások módosítása