Újra itthon

2008.09.05. 21:32

Nah ma megérkeztünk. Tényleg nagyon jól éreztem magam, csak ugyi azért nem volt túl vidám a hazatérés, próbáltam húzni is az időt, de hát nem lehetett. No mind1, lesz ez még másképp! :-)

Szóval királyos volt, elbírnék még egy hét pihit a Zurammal. Na jó! még többet is :-). A hotelből 11 körül léptünk le, majd még elmentünk a Szalajka-völgybe ajándékot venni szomszédasszony-barátnőmnek a névnapjára, ittunk egy kv-t, aztán a köv. állomás Eger volt. Nem sokat mászkáltunk, mert az idő eléggé kifárasztott, de azért bementünk a belvárosba, ahol ebédeltünk egyet. Háááát nem volt a legjobb választás, de egyszer elment. A hotelünkben sokkal jobb volt a hami. Kicsit még sétáltunk, aztán vettünk néhány ajándékot, majd hazafelé vettük az irányt. Szerencsére sehol sem volt nagy tömeg, így viszonylag gyorsan haza is értünk.

És akkor a nyaralás képekben:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr93650387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.06. 11:18:26

Nagyon szépek a képek, biztos fantasztikus lehetett. :)
És milyen csini pocakú kismamát tudott a Zurad lencsevégre kapni. ;)

Amúgy hogy álltok a gyerkőc szobájával?

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.09.06. 13:49:18

Jó a hely! Egyszer mi is elszerettünk volna ide menni, csak akkor nem volt szállásuk. De most már tuti kipróbáljuk:-)
Jól nézel ki te csajszi! Hááá mondom, hogy nem ismernélek fel az utcán. Ha véletlenül összefutunk, akkor te szólíts meg, jó?:-)))

Lusthie 2008.09.06. 17:01:53

PicurAnyu: jaja! az a pocakos éppen arra járt :-)))
Beso: tényleg jó, nem kéne kihagynotok! És így, szept. elején aztán mindent ki tudtunk használni!
Köszi a bókot :-) Háááát lehet, hogy tényleg nem ismernél meg. 1-2 kiló leugrott jól, mi? :-))))

Matazeqi 2008.09.07. 19:47:09

Szió Anya! Csini vagy nagyon :) Én is csak ismételni tudom... Szilvásvárad nagyon szép hely... Jól tettétek, hogy elmentetek... Ha nagyobbak lesznek a skacok, elmegyünk mi is, kirándulni, ide-oda... Tán még nyaralni is ;)

Fogynak a napok, a hetek... Már szeptember van :) Hipp-hopp, itt lesz a NAAAAAAGY SZÜLINAAAP!!! Vigyázni magatokra addig is :)

Pussz!
Maya

Lusthie 2008.09.08. 21:38:58

Köszi :-))))
Sztem simán érdemes odamenni, ráadásul nem is volt vészesen drága, sőt!
Kíváncsi vagyok, mikor akar majd kibújni :-)
süti beállítások módosítása