Az utolsó. Legalábbis ma voltam hivatalosan utoljára a védőnőnél, innentől kezdve majd ő fog jönni. Persze most sem volt semmi extra, beírogatta a leleteket, adott egy listát, hogy Benedeknek milyen papírkáját hol kell intézni, ill. kaptam egy halom receptet is, amit majd Apának kell kiváltania szülés után. Mivel szerdán megyek még egy uhura, úgy egyeztünk meg, hogy utána felhívom, vagy csüt-ön benézek, mikor majd a vizeletvétel leletért megyek. Majd meglátom, mi lesz.

Még a védőnői vizit előtt szülésfelkészítőn voltam. Ma a babaápolás volt a téma, aminek igencsak örültem. Ez lett volna a múlt héten, de elmaradt, ma viszont szerencsére megtartották. A Zuram már este közölte, ha nem vagyok jól, akkor nem mehetek, de szerencsére reggelre már elég jól összeszedtem magam, úgyhogy oda is vitt a Drágám. A védőnő megmutatta, hogyan kell fürdetés közben fogni a babát, milyen kencéket és hogy kell használni. Nekem, kezdő anyukának hasznos volt, bár tény, hogy azért volt már 1-2 babó a kezemben, de lássuk be, az azért mégsem ugyanaz, mint mikor a sajátodat tartod a kezedben. Szóval jó volt, örülök, hogy el tudtam menni. Jövő héten a szoptatás lesz a téma. Örülök, hogy helyileg is tartanak ilyen felkészítőt, mivel már igencsak macera lenne hetente bejárogatni a Sotéra, ráadásul az engem érdeklő előadások majd csak október második felében, ill. végén kezdődnek, amikor én már élesben fogom nyomatni.

A hazafelé út azért igencsak fárasztó volt, most már kezdem érezni, hogy nehéz a pocakom, de azért jólesett a kullogás, gyönyörűen sütött a napocska. Nem tudom, hogy a kamilla teának "köszönhetően", vagy csak a délelőtti séta miatt, de ma Benedek annyira befeszített és folyamatosan nyomta fel a popóját, hogy igencsak fájt, ráadásul a méhszájamat is birizgálta elég rendesen. Azért remélem, hogy min. 2 hetet még ki fogunk húzni, de az se baj, ha a kiírt időben jön. Na majd meglátjuk, mit szeretne az én Picikém.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr3694476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.10.04. 11:52:44

Ez olyan izgi. :)))
Emlékszem mikor először tévedtem ide hozzád, ha jól emlékszem 24 hetes voltál. :) Mintha csak ma lett volna. ;)

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.10.06. 10:48:47

Már nagyon a végén vagy, kezdek izgulni :)

Lusthie 2008.10.06. 17:42:46

De jó! Izguljatok helyettem is, ok? Az jó lenne! :-)
süti beállítások módosítása