Ahhoz képest, ahogy indult, nagyonis jól sikerült a Kiffiam első karácsonya. Szentestére a Zuram is kicsit jobban lett, ill. sikerült megcsinálnunk a hamit, ami sztem elég jó lett - füstölt sajtos leves, tonhalas rakottas -, bár sütire nem volt időm, így stílszerűen babakeksz volt a desszert. Az este nagyon kis meghitten sikerült. Éneklés, meglepi ajándékok és persze a legfontosabb, Benedek. Azért gigszernek is kellett lennie, mert hát nem is mi lennénk, ha nem bénáznánk. Felkészült elsőbabás szülők annyira a toppon voltak, hogy a fényképező aksija lemerülőben, a vaku eleme kimerülve, plusz a videokamerában a film totál tele volt, így csak egy bénácska fotót sikerült csinálnom :-). De nem baj, az emlék a lényeg, ami örökre megmarad.

A 25-iki nap nyugisan telt, délelőtt sétáltunk egyet, de sajnos csak kettesben, mert a Zuram még nem mert elindulni otthonról. Meg is fordult a fejemben, hogy mit gondolhatnak a külső szemlélők: Anya karácsonykor egyedül furikázza Kiffiát :-). Délutánra a Zuram is összeszedte magát, úgyhogy kezdett alakulni a molekula.

26-án megejtettük az Első Igazi Látogatást, mivel most nem hozzánk jöttek, hanem mi mentünk vendégségbe Húgomékhoz. Kicsit tartottam tőle, hogy fog menni a dolog, de kellemesen csalódtam, Benedek KisAngyal volt. Mikor odaértünk nézelődött, felmérte a terepet:

   

Öcsém csinált néhány fotót az Öregekkel, Keresztanyámmal és Apai Nagymamám testvérével - Nagyi sajnos kimaradt, nem is értem, miért :-(((( -, kicsi nézelődés még, aztán hami. Kaja közben rajtam aludt, aztán Ő is hamizott, büfi, ezalatt ajándékosztás majd mentünk is haza. Sajnos a megszokotthoz képest elég rövidkére sikerült a dolog, de már annak is örülök, hogy 1általán el tudtunk menni. Összességében tök jól sikerült. Szerintem.

Ez pedig az esti, fürdés utáni hangulat:

Annyira jó belegondolni, hogy jövőre már egy kis rohangáló Kispasival fogunk menni és addigra talán már a kistesó is be fog költözni. Szép álom?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr89844390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matazeqi 2008.12.29. 13:02:32

Nem álom... Ráadásul piszok hamar ideér a jövő karácsony is :)
Emberednek gyógyulást, mielőbbit, Nektek további csodákat, hatalmas babapasiszemeket, és mindent, amit csak tiszta szívből lehet kívánni az új esztendő(k)re :)

persze 2008.12.29. 13:54:41

Mi is kívánunk nektek szívbőljövő mindenjót!
(na csak beregisztráltam...:))
pusza.

Lusthie 2008.12.29. 19:36:35

@Matazeqi: :-) nagyon szépen köszönjük és nektek is minden jót kívánunk!

Lusthie 2008.12.29. 19:37:53

@persze: :-) köszi! a reg-et is ;-)
nektek is bódogságost!

Niki- picurAnyu 2008.12.29. 19:38:20

Jobbulást apjuknak. :)
Örülök, hogy betegség ide, lemerült elem oda, de jól telt az ünnep. :)

persze 2008.12.29. 21:46:36

köszi :). küldtünk képeslap pufiborítékban. megérkezett? na nem azért, csak ha nem akkor lehet máskor biciklis futárral küldöm el... mocsok posta, már egy hete van, hogy feladtam.

Lusthie 2008.12.30. 08:14:10

Pi@picurAnyu: köszi! naná, h jól telt :)


@persze: Igen, és írtam is neked nagyonköszönöm sms-t. Nem kaptad meg? :-O

lille 2008.12.30. 14:46:22

szuper karácsonyotok lehetett, még fotó- és videódömping nélkül is biztos szép emlék marad. látom, nálatok is csupa hóka-móka-kacagás a fürdetés. :-) irtó helyes ez a kispasi!
a szép álom pedig váljon csak valóra. boldog új évet nektek!

persze 2008.12.30. 22:13:18

@Lusthie: nem nem kaptam meg, de szívesen :), csak már figyelem a postáimat, mert sokat adtam fel, és nagyon nem szeretném ha elkallódnának ugye. pusz.

Lusthie 2009.01.02. 10:10:51

@lille: az tuti! de gondolom, ti sem panaszkodhattok, immáro négyesben :-)
jaja, bírja a fürdetést szerencsére. Csak öltözni ne kéne :-)
@persze: nem értem, miért nem kaptad meg :-(((

persze 2009.01.03. 09:26:15

@Lusthie: lehet tulterheltek voltak a hálozatok. nemérdekes, örülök neki, ha örömet szereztem vele, remélem Benedek (és ti is) szeretni fogja :). puszi.
süti beállítások módosítása